Evenimentul Zilei > Monden > Cel mai mare șoc de la Puterea Dragostei. Acum, totul e distrus pentru ea
Cel mai mare șoc de la Puterea Dragostei. Acum, totul e distrus pentru ea

Cel mai mare șoc de la Puterea Dragostei. Acum, totul e distrus pentru ea

Un nou triunghi amoros se conturează în showbizul Capitalei. O concurentă de la Puterea Dragostei s-a cuplat cu un bărbat căsătorit?!

Una dintre cele mai frumoase concurente de la Puterea Dragostei, Andra Volos, este din nou în centrul atenției.

În cadrul emisiunii, Andra l-a cunoscut pe Bogdan Mocanu în cel de-al doilea sezon, formând un cuplu până de curând, când din cauza neînțelegerilor s-au despărțit.

A fost una dintre vedetele de la Puterea Dragostei

Fosta concurentă este o femeie pe care o doresc mulți bărbați datorită aspectului fizic și a formelor de invidiat pe care le are. Cel mai nou iubit al tinerei ar fi un bărbat căsătorit și cu copii.

Andra Volos ar fi fost văzută cu un bărbat de mai multe ori, a cărui identitate nu este cunoscută. De asemenea, soția bărbatului ar fi într-un mare scandal cu fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D.

Primele declarații despre scandalul momentului

Femeia este singură de ceva timp, motiv pentru care este căutată de mulți bărbați. Se pare că viața ei sentimentală se îndreaptă din nou într-o direcție bună, însă noul ei iubit este cineva la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Se pare că Andra Volos ar fi implicată într-un triunghi amoros, iar noul ei iubit ar fi un bărbat căsătorit și cu doi copii.

O persoană apropiată de noul iubit al Andrei a făcut dezvăluiri incendiare despre relația în care ar fi implicați cei doi.

„Andra Volos are un iubit însurat !! Andra Volos trăiește o iubire pe ascuns cu un bărbat însurat cu 3 copii!! Soția lui a căutat o să o bată peste tot pentru ca i-a mâncat toți banii din casa ‘cerșind’ fel și fel de cadouri scumpe”, a declarat o sursă anonimă, conform Fanatik.

Bărbatul a postat o fotografie pe rețelele sociale, în secțiunea de story, în care s-a afișat alături de Andra Volos, cu o manea de dragoste pe fundal, mai exact „Cred că m-am îndrăgostit” de Florin Salam și Nicolas Sax.