Constantin Budescu a bifat 24 de partide pentru giurgiuveni în toate competițiile acestui sezon, marcând pentru giurgiuveni 11 goluri. Chiar dacă Steaua insită pentru aducearea atacantului, Budescu este aproape de a bate palma cu Al Ahli Doha (Qatar), care este dispusă să plătească în schimbul românului 1,1 milioane de euro.

În cazul în care va ajunge în Qatar, Budescu va câștiga 2,4 milioane de euro în trei ani. „Ştiu că este o ofertă pentru mine. „Am fost şi eu sunat o dată, dar atât”, spunea atacantul Astrei în urma cu câteva zile.

„Aş prefera să pierd doar un jucător. Dacă va fi Budescu, asta e. Cu un ochi râd, dar cu celălalt plâng. Când joacă prost, îl critic, dar când merită să vorbesc la superlativ de el, trebuie să o fac.

Dacă îl pierd pe Budescu şi alţi doi sau trei jucători, înseamnă că sunt probleme la club, dar nu vreau să le dezvolt. Dacă rămâne acest lot şi este stabilitate din punct financiar, putem lua cel puţin un trofeu. Cum să ne batem la titlu dacă pierdem cei mai buni jucători?”,  a declarat Marius Şumudică, antrenorul Astrei, într-o conferinţă de presă.