Cei mai buni manageri din România vor fi premiați la Gala Capital Excelența în Management

Cei mai buni manageri din România vor fi premiați la Gala Capital Excelența în Management

Managerii de succes ai României vor fi premiați în cadrul Galei Capital Excelența în Management, ce va avea loc miercuri, 26 aprilie 2023, începând cu ora 19.30, la Phoenicia Grand Hotel și difuzată live pe pagina de facebook Capital România și pe canalul de Youtube HAI Romania.

Încă din 2015, revista Capital organizează Gala Excelența în Management, eveniment în cadrul căruia se premiază performanțele managerilor din companii de renume ce activează pe piața din România, indiferent din industria din care fac parte sau de departamentul pe care îl conduc. 

Managerii ce vor fi prezentați și premiați în cadrul Galei Excelența în Management ediția 2023 au fost incluși și în Capital Top 100 Manageri, un proiect în cadrul căruia redacția Capital a analizat performanțele șefilor de departamente de la companii din toate domeniile de activitate, urmărind rezultatele, deciziile și acțiunile relevante desfășurate de aceștia în anul precedent.

Ne puteți urmări și pe Google News

Capital Top 100 Manageri ediția 2023 va fi lansat în cadrul evenimentului și este structurat pe 10 categorii: CEO, CFO, Director de Dezvoltare, Marketing și Vânzări, HR, CSR, Agenții de Publicitate, Administratori Publici, Educație și Cercetare, Cultură.

Gala Capital Excelența în Management va avea loc miercuri, 26 aprilie 2023, începând cu ora 19.30, la Phoenicia Grand Hotel și va fi difuzată și pe: Facebook Capital România, Facebook evz.ro, Facebook Infofinanciar Romania și Pagina de Youtube HAI România.

Gala Capital Excelența în Management este realizată cu sprijinul partenerilor: Philip Morris România, Catena, Cargo, Romgaz, Reciclad’OR, Alexandrion, Galeria Romană și Rewire Interior Design.

Parteneri media: www.evz.ro, www.infofinanciar.ro, www.infoactual.ro

Revista Capital Top 100 Manageri va fi disponibilă din 27 aprilie la punctele de difuzare a presei și online pe www.edituradecarte.ro.