Evenimentul Zilei > International > Cei doi români care au omorât o tânără mamă, condamnați la închisoare pe viață
Cei doi români care au omorât o tânără mamă, condamnați la închisoare pe viață

Cei doi români care au omorât o tânără mamă, condamnați la închisoare pe viață

Doi tineri vor sta după gratii pentru tot restul vieții după ce au comis o crimă abominabilă.

Doi români au fost condamnați la închisoare pe viață după ce au ucis-o pe mătușa lor.

Doi români vor sta după gratii tot restul vieții, după ce au ucis-o pe soția vărului lor și au fost condamnați. Evenimentul tragic s-a petrecut în Italia, iar Curtea de Apel din Palermo a menținut sentințele inițiale pe care le primiseră cei doi, conform today.it.

La data de 9 octombrie 2017, Alina Elena Biță, în vârstă de 28 de ani, care locuia în localitatea Cerda de lângă Palermo, a fost omorâtă. Cei care au comis crima sunt verii soțului victimei, Paul Andrei Todirașcu și Florin Buzilă. Primul avea 18 ani la vremea respectivă, iar cel de-al doilea, 19 ani. Atunci când au comis omorul, soțul Alinei era plecat la muncă. Victima avea o fetiță de 11 lumi și i-a surprins pe cei doi criminali în timp ce aceștia scotoceau prin casă căutând bani.

Fapte agravante pentru cei doi criminali

Unul a imobilizat femeia, iar celălalt a strâns-o de gât până când victima și-a dat ultima suflare. Ei au sustras o sumă nesemnificativă de bani și câteva bijuterii care nu aveau o mare valoare, conform anchetatorilor.

Paul Andrei Todirașcu a recunoscut că el a fost cel care ucis-o pe Alina. El și Buzilă fuseseră prinși la câteva lui după acel eveniment. În timpul audierilor, au încercat să-și paseze vina pentru fapta iresponsabilă. A urmat un proces în care cei doi au fost condamnați la închisoare pe viață. Magistrații au precizat în rechizitoriu inclusiv faptul că făptașii au comis crima de față cu fetița de 11 luni a victimei.

Sentința a fost menținută la Curtea de Apel

„Eu am ucis-o pe Alina, m-am repezit asupra ei, strângându-i gâtul cu toată puterea mea!”, a povestit Paul Andrei Todirașcu. Anul trecut, în luna octombrie, cei doi au fost condamnați la închisoare pe viață. Magistrații de la Curtea de Apel au decis, în această săptămână, că nu există circumstanța agravantă premeditării pentru jaf.

Și nici aceea că cei doi au comis crima în prezența minorilor. Judecătorii au spus că nu există probe că în timpul crimei copilul Alinei era în cameră. Însă, sentința de închisoare pe viață nu a fost schimbată.