Evenimentul Zilei > Actualitate > Crima care a zguduit România! Omorâtă în a doua zi de Crăciun, în casa părinților
Crima care a zguduit România! Omorâtă în a doua zi de Crăciun, în casa părinților

Crima care a zguduit România! Omorâtă în a doua zi de Crăciun, în casa părinților

A doua zi de Crăciun a fost, din nefericire, ultima zi de viață a unei tinere de numai 21 de ani, ucisă cu cruzime de către prietenul ei, chiar în casa părinților.

Gabriela Gerea, o tânără în vârstă de 21 de ani din Borcea, judeţul Călăraşi, a fost omorâtă de prietenul ei, chiar în a doua zi de Crăciun. Mai mult, înfiorătoarea crimă a avut loc chiar în casa părinţilor ei, în timp ce aceştia se aflau într-o altă cameră, informează Antena 3.

Teribila faptă s-a întâmplat chiar în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie 2020, în jurul orei 20.30, în casa în care Gabriela locuia cu părinţii, în comuna Borcea din judeţul Călăraşi.

Gabriela a organizat o petrecere la care a invitat pe lângă membrii familiei, mai mulţi prieteni, printre aceștia numărându-se și George Marius Chelaru, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Perişoru, cu care tânăra ar fi avut o relaţie. Cunoscut sub porecla de „Mânuţă” din cauza unui defect la o mână, George s-ar fi certat cu Gabriela într-una din camerele casei, iar la un moment dat a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe fată de mai multe ori în zona gâtului.

Părinții au auzit țipetele, însă au intervenit după o jumătate de oră

Loviturile necruțătoare aplicate i-au fost fatale tinerei de 21 de ani, medicii chemaţi la faţa locului de părinţi nemaiputând face nimic pentru a-i salva viaţa. După abominabila crimă, asasinul a fugit din casa fetei, fiind însă prins câteva ore mai târziu, în urma mai multor filtre de poliție, pe câmpul unde se ascundea. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi acuzat de omor.

Disputa dintre cei doi ar fi fost provocată de o criză de gelozie a bărbatului de 28 de ani, notează calarasipress.ro. Potrivit presei locale, fata îl cunoștea pe George Chelaru de numai două săptămâni. Pe fondul consumului de alcool, acuzatul ar fi început un scandal în casă. Părinții fetei au recunoscut că au auzit țipete, însă nu s-au gândit la o crimă. Aceștia au intrat în camera respectivă abia după o jumătate de oră. Fiica lor zăcea într-o baltă de sânge, cu 5 lovituri de cuțit în zona gâtului.