Evenimentul Zilei > Monden > Cea mai scandaloasă imagine. Ce a făcut Monica Gabor întrece orice limită
Cea mai scandaloasă imagine. Ce a făcut Monica Gabor întrece orice limită

Cea mai scandaloasă imagine. Ce a făcut Monica Gabor întrece orice limită

Monica Gabor, fosta prințesă de la Izvorani, duce o viață de poveste în SUA, locul în care a „fugit” după ce mariajul cu Irinel Columbeanu s-a sfârșit.

Monica trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mr Pink. Monica pare că are o relație deosebit de bună cu fiului milionar, iar ultima fotografie postată pe rețele sociale stă drept dovadă în acest sens.

Monica a vru să demonstreze că este foarte apropiată de copilul lui Mr. Pink . În fotografia postată se poate observa că aceștia s-au pregătit pentru Sărbători, dar gestul Monicăi i-a șocat pe toți. Fosta soție a lui Columbeanu îl sărută pe băiețel pe gură, cecl mai probabil vrâns să demonstreze că nu este nicio diferență între copilul lui Mr. Pink și Irinuca.

„Lasă-mă să te mai iubesc un pic acum cât mai ești mic. #Crăciun. Irina_unicorns te iubim”, a scris Monica, alături de imagine. Irina petrece  Crăciunul cu tatăl ei, Irinel Columbeanu.

Gestul Monicăi a stârnit controverse în social media.

„Nu sunt de acord cu pupatul pe gură, mai ales că e cam mare să mai fie pupat pe gură. Mai gândește-te data viitoare înainte de a posta o fotografie deplasată. În rest… sunteți frumoși!’, „Băiatul e deja mare și nici nu e copilul său de sânge! Putea evita o asemenea fotografie ambiguă!’, „Deplasată poză!’, au fost câteva din comentariile postate de mămicile care nu au fost de acord cu gestul făcut de Monica Gabor.

La rândul ei, Irina pare să aibă o relație foarte bună cu Mr. Pink, cei doi petrecând timp împreună, iar acesta o tratează ca și cum ar fi propriul lui copil.