Ce ținute preferă doamnele din Parlament

Ce ținute preferă doamnele din Parlament

Deputatele și senatoarele țin la propria imagine, motiv pentru care defi lează pe holurile Parlamentului în haine scumpe

Tocuri cui, fuste pană, rochii create special pentru ele sau genți și accesorii de mii de euro. Așa se prezintă deputatele și senatoarele prin Parlament.

Dacă unele dau mii de euro pe o singură ținută realizată de designeri celebri, altele preferă modele de rochii gândite chiar de ele.

„Senatoarea sexy”: trei rochii pe săptămână

Ne puteți urmări și pe Google News

Este și cazul senatoarei PNL, Steliana Miron. Cunoscută drept „senatoarea sexy”, ea a declarat pentru EVZ că își gândește singură ținutele. „Ținutele de la Senat sunt, în mare parte, realizate la o fabrică din Suceava. În fiecare joi mă duc la fabrică și, împreună cu doamnele de acolo, îmi creez ținutele pentru săptămâna următoare. Vineri mă duc la probă, iar sâmbătă am ținutele acasă”, a declarat Steliana Miron. Ea a precizat că și majoritatea pantofilor din garderobă sunt făcuți la comandă, tot în Suceava.

FOTO:: Cristina Pocora (PNL) vizitează sala de fi tness pentru a-și menține silueta

„Prefer hainele și pantofii de la producătorii locali. Am și discount-uri foarte mari” , a mai spus Miron, precizând că o ținută o costă în jur de 600 de lei. „Niciodată nu m-am îmbrăcat de două ori la fel. Prefer ținute mai ieftine”, a mai spus „senatoarea sexy”. Ea a recunoscut că nu își achiziționează hainele din indemnizația de parlamentar. „Noroc cu soțul meu și cu părinții mei că mă susțin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor”, a mai spus ea. Deputata PNL, Cristina Pocora, spune că nu investește atât de mulți bani în ținute. „De când a apărut fetița mea, prefer să achiziționez mai mult accesorii și haine pentru ea decât pentru mine. Vă mărturisesc că eu încerc să îmi mențin greutatea, mă axez mai mult pe dietă și sală pentru ca hainele pe care le am să stea bine pe mine”, a declarat Pocora pentru EVZ.

FOTO: Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, preferă rochiile viu colorate și vaporoase

Deputata PSD, Cătălina Ștefănescu, a fost surprinsă de nenumărate ori purtând genți Channel Paris, pantofi cu toc și platformă nude, semnați Christian Louboutin. Pe de altă parte, deputata PNL, Raluca Turcanu, declara în urmă cu ceva timp că face „eforturi financiare” pentru a-și achiziționa hainele scumpe cu care se afișează prin Parlament.

FOTO: Steliana Miron (PNL) preferă hainele în culori puternice: roșii sau galbene

FOTO: Raluca Turcan (PNL) a precizat că face eforturi financiare ca să își ia haine și genți scumpe