Evenimentul Zilei > International > Ce spune soția lui Vitali Klitschko despre divorț. Și-au spus adio în plin război. „Un nou capitol începe în viața sa”
Ce spune soția lui Vitali Klitschko despre divorț. Și-au spus adio în plin război. „Un nou capitol începe în viața sa”

Ce spune soția lui Vitali Klitschko despre divorț. Și-au spus adio în plin război. „Un nou capitol începe în viața sa”

Vitali Klitschko, primarul Kievului, și soția sa au anunțat că divorțează în plin război. Fosta lui parteneră, Natalia Klitschko, a declarat că va începe un nou drum pentru amândoi și că separarea a fost luată de comun acord.

Soția lui Vitali Klitschko, primarul Kievului, a comentat pentru prima dată divorțul de soțul ei. Natalia Klitschko a explicat că nu s-au despărțit cu scandal, ci de comun acord.

Zilele trecute, primarul Kievului, Vitali Klitschko, a anunțat că s-a separat de soția lui, Natalia, care i-a născut trei copii, după 25 de ani de căsnicie. Aceasta le-a transmis oamenilor un mesaj în patru limbi simultan: ucraineană, rusă, engleză și germană.

Ea i-a mulțumit lui Vitali pentru ,,tot ceea ce a fost pe drumul lor comun timp de 25 de ani”, apoi a declarat că decizia a fost ,,reciprocă și din proprie voință”.

De ce divorțează primarul Kievului

„S-a întâmplat că de-a lungul anilor de viață în diferite țări, căile noastre s-au îndepărtat treptat… Am crescut 3 copii minunați și le rămânem părinții pentru totdeauna. Am rămas prieteni, plini de respect unul pentru celălalt. Ne-am susținut mereu și vom continua să ne susținem unul pe celălalt în orice împrejurare… Îi doresc lui Vitali numai binele… Un nou capitol începe în viața sa”, a scris Natalia Klitschko.

Sursă captură

Natalia Egorova și Vitali Klitschko s-au căsătorit în 1997, după doi ani de relație. Aceasta i-a fost alături în fiecare moment, dar lucrurile dintre ei nu au mai mers. Natalia a renunțat și la cariera de model pentru el. Partenera primarului s-a dedicat familiei, după ce a născut trei copii: doi fii și o fiică. În 2013, Klitschko și-a încheiat cariera sportivă și a intrat în politică, iar soția l-a încurajat mereu.

În ultimii ani, femeia a locuit în Germania, unde studiază muzica. Fiii lui Klitschko studiază în Marea Britanie, iar fiica în Țările de Jos.

Ce spune Vitali Klitschko

Vitali Klitschko a fost cel care a anunțat că s-a despărțit de Natalia în plin război. El a subliniat că nu a fost vorba de infidelitate.

„Mulți ani – interese diferite, vieți diferite. Și deja am decis să oficializăm. Aceasta este dorința ambelor părți. Avem relații bune, ne respectăm, copiii sunt mari și viața continuă”, a declarat primarul Kievului într-un interviu, potrivit Unica.md