“Am crezut că am epuizat toate compoziţiile nelansate din arhivă, dar de atunci o mulţime de demo-uri de care uitasem au fost aduse în atenţia noastră şi vorbesc aici inclusiv de un duet al lui Freddie cu Michael Jackson”, declara Brian May într-un interviu acordat iHeart Radio.

Mari de tot

Se pare că proiectul a avansat între timp, discul având acum un titlu şi un deadline. Într-un interviu acordat recent pentru BBC, Brian May a a dezvăluit publicului că materialul se numeşte momentan “Queen Forever” şi va fi lansat spre sfârşitul acestui an.

“Am găsit ceva mai multe piese decât credeam că avem. Compoziţiile sunt cu Freddie la voce şi întreaga trupă la instrumente şi sunt chiar frumoase. Publicul le va putea auzi spre sfârşitul anului. Vom lansa un album care se va numi probabil “Queen Forever”. Va fi o compilaţie, dar va include compoziţii pe care nu le-a mai auzit nimeni până acum. Cred că oamenii se vor bucura să audă aceste piese.”

“Majoritatea melodiilor au fost înregistrate în anii ’80, aşa încât e destul de emoţionant. Vorbim despre balade mari, mari de tot și sound-ul acela epic, puternic”, a povestit Brian May pentru Blabbermouth. În arhivele Queen sunt incluse duete cu David Bowie, Andy Gibb și Rod Stewart, ce vor apărea pe acest nou album al formaţiei.