Ce se ascunde în spatele scandalului cu deputatul de la șaormerie. Declaraţii incendiare

Ce se ascunde în spatele scandalului cu deputatul de la șaormerie. Declaraţii incendiare

Adrian Solomon, deputatul scandalagiu din șaormerie, spune că e victima unui linșaj mediatic, după ce presa a fost cumpărată de premierul Ludovic Orban.

„Da, am un regret în urma incidentului de la șaormerie”, a declarat deputatul PSD Adrian  Solomon.

Adrian Solomon, deputatul scandalagiu de la șaormeria din București spune că e victima unui linșaj mediatic în condițiile în care Guvernul a dat bani la presă. Solomon afirmă că acele 140 de milioane de euro date de către Guvernul Orban au fost menite să cumpere presa.

„Poate primesc odată procesul verbal să pot să mă apăr. Deocamdată văd că e un linșaj mediatic care se pare că are la bază cele 140 de milioane de euro date de către Guvernul Orban ca să cumpere presa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă pentru asta au dat banii, înseamnă că i-au dat degeaba. Puteau să folosească banii pentru lucruri mai interesante decât să înjure toată ziua presa pe Solomon și pe Stativă”, a mai spus deputatul  Solomon.

„Măi, Mustafa!...Eu nu văd unde este discriminarea”

„Așa cum despre amendă am aflat din presă, tot din presă a aflat și despre autosesizarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării cum că l-aș fi discriminat pe cetățeanul turc de la fast food, numindu-l <Măi, Mustafa>. Eu nu văd unde este discriminarea având în vedere că așa îl cheamă pe omul acela. Pe ecusonul pe care îl avea în piept scria <Mustafa>. Dacă ăsta este numele lui, eu cum trebuia să îi spun? Trebuia să mă adresez cu <Măi, Vasile>?

Bun, poate nu este cea mai bună formulă de politețe pe care o puteam folosi, poate că este o formulă de adresare mai puțin elegantă. Dar acest lucru nu ține de discriminare”, a declarat deputatul PSD.

Întrebat de reporter dacă regretă ceva după incidentul din șaormerie acesta a spus că îi pare rău că nu și-a pus masca la intrare.

„Dacă am un regret în urma episodului respectiv, acela este că nu mi-am pus masca la intrare, astfel încât să nu dau posibilitatea unor interpretări de acestea exagerate. Însă acolo este o problemă. Conform legii, restaurantele sunt închise. Fast-food-urile servesc la geam.

Acea platformă funcționa ca o terasă semi-acoperită, căci dacă era complet închisă nu aș fi putut să intru, nu? Iar la terasa nu e obligatoriu să porți mască. Sunt mai multe lucruri de lămurit, dar asta o voi face după ce voi vedea procesul-verbal, pe care nu l-am primit nici la ora asta”, a spus Solomon, potrivit barladulmeu.