Evenimentul Zilei > Politica > Ce s-ar ascunde în spatele Rise Project. USR vine cu o ipoteză șoc
Ce s-ar ascunde în spatele Rise Project. USR vine cu o ipoteză șoc

Ce s-ar ascunde în spatele Rise Project. USR vine cu o ipoteză șoc

Dacă până acum USR-istul Andrei Caramitru era asmuțit să atace în stânga și în dreapta, acum liderul Uniunii, Dan Barna se arată deranjat de afirmațiile acestuia, când își atacă „stăpânii”.

În timp ce Dan Barna făcea apel la membrii USR să nu mai atace ziariștii de la Rise Project, cei care au atras atenția despre afacerile oneroase ale liderului partidului, micul Caramitru propunea jocuri de scrabble pe contul lui de Facebook.

„RISE. Dacă luați doar 3 litere din numele lor, ce cuvinte se pot forma? Ca la scrabble? Eu am găsit două cuvinte deocamdată: SRI și SIE”, a scris Cramitru pe pagina sa de socializare.

În urma acestor afirmații, Dan Barna s-a arătat supărat pe Andrei Caramitru, care lovește chiar în nucleul partidului. Astfel, el a declarat că acesta e doar un membru USR, care exprimă opinii în nume personal.

„Andrei Caramitru nu este consilierul meu. Este un membru USR ca alți mii de membri. Este un adult suficient de puternic și responsabil ca să nu mi-l asum eu”, a declarat  Dan Barna.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.