Evenimentul Zilei > Monden > Ce s-a văzut când s-a așezat Adela Popescu pe scaun. Moment stânjenitor. „O să-mi fie greu”…
Ce s-a văzut când s-a așezat Adela Popescu pe scaun. Moment stânjenitor. „O să-mi fie greu”…

Ce s-a văzut când s-a așezat Adela Popescu pe scaun. Moment stânjenitor. „O să-mi fie greu”…

În emisiunea în care Adela Popescu este coprezentator alături de Cove, la Pro Tv, se întâmplă lucruri interesante, spun fanii. Mai ales pentru că Adela vorbește deschid despre viața ei de cuplu și nu de puține ori a împărtășit admiratorilor lor cum își menține viața de cuplu pasională și mereu cu flacăra aprinsă.

Adela a stârnit curiozități și glume în acest sens după ce s-a așezat pe scaunul din platoul emisiunii pe care o prezintă, iar pe picioarele ei frumoase s-au putut observa mai multe vânătăi.

Firește că au apărut inevitabilele semne de întrebare, fanii abordând orice teorie legate de apariția lor. Ba că sunt „din dragoste” pentru soțul ei, Radu Vâlcan, ba de la prea multă joacă, Adela fiind mama a doi băieței mici.

Totodată, ultimul ei mesaj către public arată că nu duce o viață ușoară și că e normal să mai apară și urme pe corpul ei:

„Te iubesc atât de mult încât în seara asta o să te las pe tine să pregătești copiii de somn. Iar eu, cu tristețe în suflet, o să mă afund pe canapea, cu niște floricele în mână, plângându-mi inima știind că de baița și masajul picilor te vei ocupa numai tu. O să-mi fie greu să îndur. Of of…”, a scris Adela Popescu, cu mai mult timp în urmă, pe pagina sa de Instagram.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.