Evenimentul Zilei > Politica > Ce propunere avansează Ponta pentru locale
Ce propunere avansează Ponta pentru locale

Ce propunere avansează Ponta pentru locale

Alegerile comune, cele generale și cele locale, ar putea avea loc în aceiași zi, dar nu în luna iunie, ci la toamnă.

Președintele Pro România, Victor Ponta a susținut că din cauza crizei provocate de noul coronavirus, alegerile locale ar trebui amânate din luna iunie, pentru la toamnă.

„Războiul contra epidemiei de Coronavirus este tot ce contează acum, grija faţă de oamenii afectaţi direct şi indirect/măsurile pentru asigurarea serviciilor de sănătate, pensii, salarii, educaţie – în această perioadă de criză! Alegerile locale programate în luna iunie în România trebuie amânate pentru septembrie, acum nu este timp de bătălii politice şi campanii electorale – totul trebuie să fie despre războiul contra epidemiei de coronavirus – şi despre măsuri contra crizei economice!”, a scris Ponta pe Facebook.

Victor Ponta susține că acum, întreaga putere se află în mâinile președintelui și a Guvernului României. „În acelaşi timp trebuie să nu uităm că, după 1989, este prima dată în România când Preşedintele şi Guvernul au puteri depline şi neîngrădite – să sperăm că, după ce se termină Epidemia, o să mai fim lăsaţi să revenim la democraţie!”, a menţionat Ponta.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: