Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce notă umilitoare a luat ”Giani” din Las Fierbinți la examenul de admitere la Facultate
Ce notă umilitoare a luat ”Giani” din Las Fierbinți la examenul de admitere la Facultate

Ce notă umilitoare a luat ”Giani” din Las Fierbinți la examenul de admitere la Facultate

Chiar dacă acum se bucură de o mare apreciere din partea publicului, intrarea lui Constantin Diţă, cunoscut mai ales drept Giani din serialul ”Las Fierbinț”, în lumea artistică nu a fost deloc ușoară. a avut ceva de furcă. Celebrul actor a povestit, într-un interviu că a picat examenul de admitere la Actorie cu nota 1.

”Am picat cu nota 1, pentru că eu nu înţelegeam conceptul. Dacă cineva îţi spune: "Băi, vii la noi să te învăţăm actorie, asta presupune că eu nu ştiu actorie şi d-asta vin la voi." Pe când facultăţile fac o treabă, zic: "Vii la noi să te învăţăm actorie, dar mai întâi arată-mi tu nişte actorie." Şi atunci e ciudat pentru un tânăr. Eu m-am dus acolo, dar m-am gândit că ei poate vor să vadă dacă ştiu să memorez şi atunci am făcut exact ca la şcoală. "Ai poezie?", "Da, cum să nu!" Şi am început: „Şi te-ai dus dulce minune şi a murit iubirea noastră… aaaa… floare albastră… ăăăă." Şi atunci oamenii au crezut că îmi bat joc şi mi-au dat 1”, a povestit carismaticul actor în cadrul unui interviu pentru adevarul.ro.

La trei luni după ce a luat nota 1 la admiterea la Actorie, Costi Diţă s-a prezentat din nou la examen, deşi nu era pregătit.

"După trei luni, da. Am luat două distonocalme, asta a fost singura chestie pe care am îmbunătăţit-o. (Râde) Oamenii din public mi-au povestit că în clipa în care mi-au strigat numele aproape că am dărâmat uşa şi toţi s-au gândit: «Mamă, ne termină, ne rupe în două ăsta.» Am lăsat buletinul pe masă, m-am dus pe scenă, m-au întrebat dacă am monolog şi eu am zis: «Aoleu! Am uitat! Am uitat iar!»(Râde) Toţi au explodat în râs, mi-au dat 1 iar, dar Micheta Juvara m-a pus să povestesc drumul de acasă până acolo şi toţi au fost pe jos de râs. Dar Micheta i-a rugat să-mi dea notă de trecere cu promisiunea că mă ia în clasa ei. Şi de atunci a fost un traseu ascendent, a fost formidabil cum un profesor care îţi zice că eşti zero apoi să vină la tine să-ţi recunoască faptul că s-a înşelat în privinţa ta. E important să poată face aşa, să treacă peste orgoliu", a mai mărturisit actorul din "Las Fierbinţi".