Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce mesaje își trimiteau elevul de 16 ani și profa de română, amorezii de la Făget I GALERIE FOTO
Ce mesaje își trimiteau elevul de 16 ani și profa de română, amorezii de la Făget I GALERIE FOTO

Ce mesaje își trimiteau elevul de 16 ani și profa de română, amorezii de la Făget I GALERIE FOTO

Scandal uriaș în jucețul Timiș. O profesoară de limba română e acuzată că ar trăi o poveste de dragoste cu unul din elevii ei. Femeia are 36 de ani, și e căsătorită cu un ofiţer din Jandarmerie, iar băiatul este în vârstă de 16 ani.

Mama adolescentului e cea care a dat în vileag amorul, după ce a citit mesajele pe care cei doi amorezi și le tirmiteau pe Whatsapp.

”Nu uita, cineva chiar te iubvește”, scrie femeia într-un mesaj. ”Tocmai ce voiam să scriu, că sper că tu chiar mă iubești”, îi răspunde puștiul. Într-alt mesaj, dăscălița spune că ar trebui să nu își complice existența analizând situația în care se află.

Se pare că idila durează de jumătate de an, dar mama băiatului abia săptămțâna aceasta a decis să intervină, reclamând-o pe profesoara de Limba și Literatura Română atât la Poliție cât și la Inspectoratul Școlar Județean Timiș. Ambele instituții au deschis anchete. Inspectoratul face o anchetă disciplinară prealabilă.

Confruntat, adolescentul s-ar și plâns că, de fapt, ar fi fost hărţuit de femeia cu 20 de ani mai mare.

Amintim însă că în anul  2015, profesoara de Limba Franceză din acelaşi liceu, a recunoscut că se iubeşte cu un elev, care, culmea, avea tot 16 ani. Cei doi chiar şi-au făcut publică relaţia de dragoste pe reţelele de socializare. (Foto: www.ciao.ro)