În special pentru că aici, respectiv în Las Vegas – căci despre această destinaţie este vorba, statul nu percepe taxe pe tranzacţii.

De la înfiinţarea sa în 1911, Las Vegas a devenit „Regele” cazinourilor, hotelurilor, al magazinelor şi al cluburilor. Vegas este astâzi cel mai mare oraş din Statele Unite, fondat în secolul XX.

Disneyland-ul oamenilor mari

Pe lângă lipsa taxelor, autorităţile tolerează o…serie diversă de distracţii pentru adulţi şi de plăceri interzise în alte locuri din lume, fapt ce a adus Vegasului o alta porecla celebră, aceea de Sin City (Oraşul Păcatelor). Vegasul are cel mai mare numar de cazinouri pe cap de locuitor şi, totodată, cel mai mare număr de Biserici pe cap de locuitor! Plus piscine minunate, preferate mai ales de către femei, care adoră să se bronzeze în Las Vegas, după cum notează unele dintre site-urile turistice americane.   

Se spune că, dacă vrei să petreci cu adevărat, trebuie să păşeşti măcar o dată în viaţă pe „Disneyland-ul adulţilor”: "The Strip". Unii dintre cei care au fost în Oraşul Păcatelor recomandă cazinourile de elită precum MGM Grand, Wynn sau Veneţian, spectacolul de apă care a apărut la finalul filmului Ocean"s Eleven (şi pentru aceasta trebuie să aştepţi în faţă la Bellagio, acolo unde porneşte la fiecare 15 minute), iar dacă îţi este foame îţi sunt vrecomandate restaurantele celebre şi nu vreun bufet ieftin. De asemenea, mai este recomandat să nu dormi prea mult ca să te distrezi cât mai bine şi să nu uiţi vreo clipă unul dintre motto-urile oraşului: „Ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas!”.