Evenimentul Zilei > Monden > Ce face Dani Oțil pentru atenție?! Faimosul prezentator TV și sexy-iubita, prinși în fapt
Ce face Dani Oțil pentru atenție?! Faimosul prezentator TV și sexy-iubita, prinși în fapt

Ce face Dani Oțil pentru atenție?! Faimosul prezentator TV și sexy-iubita, prinși în fapt

Se pare că Dani Oțil este mai plictisit ca niciodată din cauza carantinei instaurate în România, așa că a decis că este momentul ca el și iubita sa să aibă activități mai interesante.

Nu se știe încă cine a venit cu această idee, Dani Oțil sau iubita sa Gabriela Prisăcariu, dar cert este că în această perioadă foarte multă lume se plictisește și vrea să încerce lucruri noi, scrie Tabu.ro.

Totul a pornit de la o nouă modă în România: Tik Tok. Este o aplicație pe care utilizatorii pot posta diferite clipuri amuzante, făcute chiar de ei.

Fiind în pas cu tehnologia și plictisit peste măsură, faimosul prezentator TV a pus mâna pe telefon și a început să filmeze diferite „provocări” lansate la nivel global pe platformă. Alături de frumoasa lui iubită, Dani a făcut un videoclip inedit, ce îi pune acesteia formele în evidență, în special picioarele lungi, de manechin.


Reamintim că Dani Oțil a mai încercat să „lupte” cu plictiseală postând poze din copilărie și povestind întâmplări haioase prin care a trecut alături de fratele său mai mare.

View this post on Instagram

Sa nu va aud 😎🥴🙄

A post shared by dani otil (@daniotil) on