Ce audienţă a făcut CBS cu interviul realizat de Oprah cu Meghan şi Harry. Interviul lui Meghan și Harry cu Oprah a atras  17,1 milioane de spectatori.

Citeşte şi aici: Interviul așteptat de toata Planeta! Cât de tare va lovi Meghan în Casa Regală FOTO

CBS Primetime Special a obținut un rating de 2,6 în rândul adulților între 18-49 și 17,1 milioane de telespectatori pentru rețea. Ca să putem face o comparaţie, la Globurile de Aur de săptămâna trecută au avut 6,4 milioane. Şi, respectiv, 6,9 milioane de telespectatori în analiza finală. Iar ratingul a fost de 1,3 și 1,5, când s-a depășit pragul și au fost date cifrele finale.

Ce audienţă a făcut CBS cu interviul realizat de Oprah, Meghan şi Harry. A fost o bombă de presă acest interviu

Mai precis, Oprah, Meghan și Harry au avut cel mai mare public primetime faţă de orice altă emisiune specială. Începînd cu premiile Oscar din 9 februarie 2020 şi terminând cu Globurile de Aur de duminica trecută.

Citeşte şi aici: Regina Elisabeta a II-a nu era preocupată de culoarea pielii nepotului său. Dezvăluirile din interviul lui Meghan

Programul special din prime-time a atras aproximativ 17,18 milioane de telespectatori pe parcursul celor două ore de difuzare. Acestea sunt cifre preliminarii. Nu reflectă audienţa de pe coasta de vest a SUA, unde interviul a fost difuzat trei ore mai târziu.

Cifrele finale vor fi disponibile abia marţi

Oprah Winfrey a subliniat în debutul interviului că cei doi nu au fost plătiţi pentru a sta de vorbă cu ea şi că filmarea a fost făcută în casa unui prieten.

Citeşte şi aici: Divele de la Hollywood, scut în jurul lui Meghan. Este incredibil ce i-au cerut Reginei să facă public

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au vorbit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, despre familia regală şi relaţiile încordate.

Citeşte şi aici: Veste mare la Palatul Buckingham! Harry și Meghan au dezvăluit genul celui de-al doilea copil

Au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume. Harry a mărturisit că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat, dar că „vindecarea” acesteia reprezintă una dintre priorităţile lui.

Citeşte şi aici: Partenerul lui Meghan din serialul Suits iese la atac: Ce face Casa Regală este „obscen” FOTO

Cei doi au mai spus că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă. Programul special a fost difuzat de ITV în Marea Britanie, luni, de la ora 21:00, scrie tvline.com.