CCIR organizează conferința „Top 5 probleme practice ale arbitrajului în jurisprudența 2015-2016”

CCIR organizează conferința „Top 5 probleme practice ale arbitrajului în jurisprudența 2015-2016”

Pe data de 14 iunie, Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR),organizează conferinţa cu tema „Top 5 probleme practice ale arbitrajului în jurisprudența 2015-2016”.

Firmele interesate sunt invitate să participle. Evenimentul va avea loc la data menționată, în intervalul 16:00 – 19:00, la CCIR Business Center, Amf. Albastru. Invitatul special va fi Prof. Univ. Dr. Valeriu Stoica.

Arbitrajul este o alternativă de rezolvare a litigiilor comerciale pentru că presupune rapiditate, eficiență și reprezintă o importantă ancoră pentru mediul economic, o cale corectă de rezolvare a disputelor internaționale.

Moderatorul conferinței va fi Bazil Oglindă, vicepreședintele Curţii de Arbitraj, doctor în drept, conferențiar universitar și avocat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Evenimentul va aborda, în premieră, în cadrul unei sesiuni de dezbateri interactive, soluții de impact din jurisprudenţa arbitrală a ultimilor ani, care conturează tendințele moderne ale arbitrajului românesc și constituie bune practici ale Curții de Arbitraj.

Conferința se adresează în principal avocaţilor şi consilierilor juridici din companii de stat şi private și își propune să dezbată cele mai importante subiecte din jurisprudența arbitrală a anilor 2015-2016.

Participanţii vor fi invitați la dezbateri pe temele propuse, alături de arbitrii Curții de Arbitraj. Evenimentul este organizat de Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României, în parteneriat cu CCIR.