C.O.S.S. PTE LTD (COSS pe scurt), reprezintă Crypto One Stop Solution și reprezintă o platformă multifuncțională care acoperă toate nevoile utilizatorilor de criptocurrency. Compania are o experiență pozitivă în abordarea problemei de adopție a masei criptocurrency și o va împărtăși cu participanții la BlockCon. După ce și-a deschis filiala europeană la București, COSS a găsit deschidere pe piața românească, în care cererea de inovații este foarte ridicată, precum și rata de adoptare a noilor tehnologii.

Tema principală a evenimentului va fi "Blockchain – Disruptive Innovation ", in jurul ei conturându-se și discuții despre cryptomonede in general, VEROS in special, fiind moneda generată de partenerul nostru, cât și prezentarea platformei de exchange COSS, care în curând va avea și o funcțiune specială de POS virtual pentru cryptomonede. Cryptomonedele sunt instrumente de plată virtuale, monede virtuale, concept dezvoltat ca urmare a dezvoltării tehnologiilor informațiilor.

Blockcon reunește un grup extraordinar de vorbitori internaționali, prezenți în data de 08.06.2016 în România, în cadrul conferintei organizate la  CCIR, Anson Zeall-CEO ACCES (Singapore's Cryptocurrency and Blockchain Industry Association); Zack Piester – Co-founder Intreprid Ventures- Hong Kong; Peter Sundstrom – IT Infrastructure Expert; Rune Evensen –  COSS Pte Ltd; Andrei Popescu – COSS Pte Ltd; Dan Cearnau – UdevOffice; Adrian Badea – ZebraPay; John Chrissoveloni – CardBlue,  care vor împărtăși cunoștințele lor valoroase cu privire la tendințele emergente ale piețelor bazate pe tehnologie și criptocuritate.