„Care era poziția geometrică a polițiștilor din mașină față de fata însângerată, vă spun eu, poziția era paralelă. Acești doi inși din mașină care purtau uniformă nu aveau niciun gând să coboare și să-și intersecteze vreodată existența cu această fata. Deci ce descoperă cetățenii în aceste zile? Păi cetățenii descoperă cine este statul paralel. Statul paralel sunt ei, simpli cetățeni, care nu au funcții, nu au bani, sunt niște amărâți, ăsta e statul paralel de care auzim de multă vreme. Statul este format din toti acești polițiști, procurori, M.A.I., Guvern, fiecare dintre ei își spun în sinea lor, ca Ludovic al XIV: statul sunt eu! Cum să fie statul o prăpădită de 14 ani care cine știe cum a ajuns plină de sânge acolo pe trotuar. Asta face parte din statul, care suntem noi? Nu dom’le, asta face parte din statul paralel.

Individul ala de la DGASPC, se apucă să ne spună cum că nu a fost viol, că a fost liber consimțit actul sexual, cu șoc hemoragic, act sexual cu prietenul ei care o iubea mult, ne spune tot individul ăsta de la DGASPC. De unde știe? De ce ne spune el nouă? Păi ca să se asigure ca nu carecumva să fie el tras la răspundere în vreun fel. Și atunci procedează exact ca polițiștii din Caracal, exact ca omorâtorul din Caracal, făcând fetele, ‘cățele în călduri’. Asta spune: ‘Dom’le, a avut mai multe contacte sexuale’. De unde știi tu mă? Cum îți permiți tu să vorbești, nemernicule? Ce treabă ai să te bagi în vorbă? Ce a fost acolo o să discute anchetatorii cu fata! De ce se bagă în vorbă individul ăsta, din același motiv pentru care fac asta și polițiștii din Caracal și omorâtorul din Caracal: ca să scape! Ca să nu fie tras la răspundere că ce și-a zis: ‘Pentru cine să fiu eu tras la răspundere, pentru prăpădita asta, care de fapt e o curvă de 14 ani’, că asta ne spune.

Și nu degeaba îi spun eu nemernic, că dacă avea fata asta părinți, acum individul ăsta nu mai era el așa de bun povestitor, pentru că s-ar fi trezit dat în judecată sau să primească niște pumni în cap acum. Dar știe că nu are cine ce să-i zică, pentru că asta e o amărâtă, atunci face el povești, reprezentantul Protecției Copilului, reprezentantul statului”, a comentat gazetarul.

Te-ar putea interesa și: