Orbit de furie și gelozie, un bărbat din Iași și-a pierdut complet mințile. Într-un acces de furie oarbă, acesta a încercat să dea cu mașina peste a sa soție. Din fericire, femeia a reușit să se salveze în ultimul moment. Aceasta a fost transportată la spital.

Incidentul s-a petrecut vineri, 23 octombrie. Oamenii legii au fost informați, vineri, 23 octombrie, în jurul orei 8:30, cu privire la faptul că un bărbat și-a lovit cu mașina soția.

CITEȘTE ȘI NASA, anunţul momentului! Ce a descoperit pe Lună şi când va face dezvăluirea-bombă

Cel care a anunțat incidentul a fost chiar bărbatul, Neculai Lăcătușu. Într-un moment de panică, acesta a sunat la numărul de urgență și-a raportat faptul că a lovit-o pe a sa soție sa cu mașina, acroșând-o cu oglinda de pe partea dreaptă. Acesta a solicitat intervenția Poliției și a unui echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean, potrivit bzi.ro.

Femeia a scăpat ca prin urechile acului

Medicii au ajuns de urgență la fața locului, preluând victima și transportând-o la spital. Femeia le-a mărturisit polițiștilor că, de fapt, într-un acces de furie, soțul acesteia ar fi încercat să o calce cu mașina.

Victima a mai declarat că a săpat ca prin urechile și s-a salvat pentru că a reușit să se adăpostească lângă un copac din apropierea bisericii. În replică, bărbatul a declarat că acesta a fost un simplu accident provocat dintr-o neatenție.

Femeia a cerut un ordin de protecție pe numele bărbatului

Apropiații cuplului susțin că relația dintre cei doi soți era plină de tensiuni și scandaluri. Ba mai mult, femeia ar fi cerut chiar și un ordin de protecție pe numele lui Neculai Lăcătușu. Din cauza unor crize de gelozie, bărbatul ar fi fost violent cu soția lui.

Femeia susținea că ar fi fost agresată de către propriul soț, însă ulterior și-a retras cererea.