„Nu am putut să-i confirm lui Hunter online, dar i-am obținut întâlnirea la Casa Albă luni pentru amicii chinezi”, le spunea Archer asociaților săi, într-un e-mail din noiembrie 2011, dezvăluie Breitbart.

E-mail-urile arată că „binomul” Archer-Hunter Biden folosea Casa Albă și pe tatăl lui Hunter, vicepreședintele de atunci, Joseph R. Biden, ca trambulină pentru afaceri cu China.

Aceste e-mail-uri au fost obținute de reporterul de investigații Peter Schweizer, care vorbește despre ceea ce a estimat a fi un trafic de influență de multe milioane de dolari încasați de membri ai familiei lui Biden în timpul vicepreședinției acestuia.

Bevan Cooney, un fost partener de afaceri al lui Hunter Biden i-a oferit lui Schweizer acces total la contul său de Gmail.

Ziaristul spune că sunt mii de mesaje care trebuie analizate. Cooney se află în închisoare, condamnat pentru fraudă cu acțiuni. Archer Devon a fost găsit vinovat în aceeași afacere și își așteaptă sentința.

Cu Air Force Two spre China

Peter Schweizer susține că a confirmat cu ajutorul dosarelor guvernului că, într-adevăr, un grup de magnați chinezi și membri ai Partidului Comunist Chinez, cu titulatura China Entrepreneur Club, s-au întâlnit cu importanți oficiali ai lui Obama pe 14 noiembrie 2011.

Ziaristul afirmă că unul dintre membrii Clubului a declarat că delegația s-a întâlnit mai târziu cu vicepreședintele Biden, candidatul Partidului Democrat în alegerile prezidențiale de peste două săptămâni.

În 2011, Hunter Biden și Archer explorau posibilitățile de afaceri din China, care le vor aduce plăți de milioane de dolari din partea bogaților afaceriști chinezi.

În această perioadă, vicepreședintele Biden a fost vârful de lance al administrației Obama în extinderea legăturilor cu regimul comunist. El a vizitat China în 2013 și l-a luat cu el pe Hunter la bordul Air Force Two.

E-mail-urile lui Cooney sunt separate de e-mail-urile lui Hunter Biden, obținute de New York Post de la Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Trump.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE