Amănunte incendiare din cazul Caracal! Au apărut noi imagini din camera casei lui Gheorghe Dincă, unde Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu au fost sechestrate. În cameră, unde era mizerie și dezordine, oamenii legii au găsit un bilet, pe care era scris un anunț matrimonial.  Practic, Gheorghe Dincă dorea să își caute parteneră de viață , care să fie femeie gospodină și care să se mute cu el la munte.

. „Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, serioasă şi fără obligaţii, să locuiască cu mine şi să ne mutăm la munte. Sunt pensionat de curând şi doresc să-mi petrec restul vieţii lângă o doamnă gospodină. Deţin autoturism şi mi-ar plăcea să călătorim prin ţară. Locuiesc la casă, în Caracal”, a scris Gheorghe Dincă pe biletul găsit de anchetatori.

Modul defectuos în care a fost condusă ancheta in cazul Caracal a determinat demisia sau demiterea ministrului Afacerilor Interne, Nicolae Moga, inspectorului general al Poliției Române, Ioan Buda, prefectului județului Olt, Petre Neacșu.Gheorghe Dincă a fost supravegheat permanent și monitorizat medical, doctorii spunând că acesta suferă de depresie. Monstrul de la Caracal s-a îmbolnăvit psihic după ce a ajuns la închisoare, în ultimele luni fiind vehiculate în presă informații potrivit cărora Gheorghe Dincă ar suferi de anxietate, ar avea căderi nervoase . Dincă ar fi cerut să primească și o Biblie, apropiații din jurul lui spunând că a început să vorbească des despre Dumnezeu.

,,Personalitatea acestui individ e foarte complicată. S-au strâns atât de multe date, multe contradictorii, marea problemă e să poți face o corespondență între realitatea psihologică a acestui caz cu o realitate juridică și să poți încadra toate trăsăturile lui de personalitate într-o terminologie juridică din care să rezulte gradul de vinovăție, modul în care a operat, motivele care l-au împins, dacă a lucrat singur sau cu alții … dacă e doar un pion”, a declarat doctorul în psihologie, Florian Gheorghe.

Te-ar putea interesa și: