Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal. Momente tensionate la DIICOT. Amănuntul tulburător care a ieșit la iveală
Cazul Caracal. Momente tensionate la DIICOT. Amănuntul tulburător care a ieșit la iveală

Cazul Caracal. Momente tensionate la DIICOT. Amănuntul tulburător care a ieșit la iveală

Mama Luizei Melencu, fata dispărută la Caracal, s-a aflat din nou, joi, în fața anchetatorilor, după ce Ștefan Risipiceanu a recunoscut că a violat-o pe tânără alături de Gheorghe Dincă.

Femeia a ajuns la DIICOT la câteva minute după ce Gheorghe Dincă a ieșit de la audieri. Ea nu crede că ar fi posibilă vreodată o confruntare cu Gheorghe Dincă și spune că tot ce își dorește este să afle adevărul.

„A fost norocul nostru că nu l-am surprins. Nu s-ar putea o confruntare. L-aș întreba adevărul. Ne-au programat mâine, să studiem restul dosarelor. Mai sunt nouă sau zece volume. E greu să mă pronunț. Sperăm că trecem și vom afla adevărul. Speranța moare ultima” a spus mama Luizei Melencu.

Monica Melencu s-a aratăt nemulțumită de faptul că fata sa nu este căutată de autorități și că nici nu a fost chemată la audireile lui Risipiceanu și Dincă.

„O să vedem ce au mai schimbat prin dosare domnii procurori. Vreau să îi întreb de ce procurorii nu au căutat deloc fetele, chiar deloc. Cum este posibil să nu fim chemați în momentele esențiale: la audierile celor doi. De ce nu am fost chemați la confruntarea dintre cei doi, eu cred că a avut loc”, a declarat, la rândul său avocata familei Melencu, Carmen Ogășanu.

În final, după ce a negat că a violat-o pe Luiza, ba mai mult a spus că a fost lovit de fată, Risipiceanu a recunoscut că a violat-o alături de criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă.