Evenimentul Zilei > Economie > Cauți să achiziționezi un Lexus? Vezi cele 3 modele hibrid pe care le poți comanda special din Germania
Cauți să achiziționezi un Lexus? Vezi cele 3 modele hibrid pe care le poți comanda special din Germania

Cauți să achiziționezi un Lexus? Vezi cele 3 modele hibrid pe care le poți comanda special din Germania

În 2017, un studiu publicat de organizația americana J.D. Power plasa în topul clasamentului brandul Lexus în categoria celor mai fiabile mașini. Autoturismele renumitului producător japonez sunt considerate bunuri de lux.

După ce a fost 7 ani la rând cel mai bine vândut brand premium auto în America, a cucerit și Europa. Azi, să investești într-un model hibrid de Lexus auto rulate este o idee excelentă, dacă vrei să te bucuri de performanța unui autoturism premium.

Liniile de design ale acestei mărci, dar și dotările full pe care le integrează vehiculele, scot orice tip de mașină din anonimat. Construite la standarde de excepție, mașinile bifează toate criteriile de calitate, siguranță și confort și duc la un alt nivel experiența condusului. Iată care sunt cele 3 modele hibrid pe care le poți comanda special din Germania și care merită atenția ta!

Lexus IS 300h Executive Line Premium

Mașinile hibrid Lexus te vor ajuta să economisești considerabil pe termen lung. Este principalul avantaj de care te poți bucura, dacă alegi să investești în autoturisme de acest tip. Dar nu numai! Există avantaje legislative de care poți beneficia, datorită emisiilor reduse pe care le au mașinile hibrid. Lexus IS 300h Executive Line Premium reprezintă imaginea performanței, dar înscrie toate punctele și când vine vorba de design.

Merită să pui ochii pe acest model de mașină cu transmisie automata, 223 CP, Euro 6, cu rulaj și istoric service verificat. Atenție! Optează pentru un autoturism care nu depășește 50.000 de km și te vei putea bucura de toate calitățile excepționale ale vehiculelor Lexus. În 15 zile poți primi autovehiculul!

Lexus IS 300h F SPORT

Un model sport care îți va cuceri inima – cu siguranță – este Lexus IS 300h F SPORT cu 181 CP. Modelul hibrid este unul agil, cu spațiu generos la interior, care îți permite valori de consum mici. Datorită tehnologiilor avansate de care dispune acest vehicul, nivelul de confort pe care îl oferă este unul la nivel superior.

Dotările sunt specifice modelelor premium de mașini. Echipat foarte bine, autoturismul trece toate testele de exigență. Tyre pressure monitoring, Heated windshield, Adaptive Cruise Control, High beam assist – sunt doar câteva dintre funcționalitățile multiple ale acestui vehicul. Plafonul panoramic din sticla este un mare plus de care merită să ții cont atunci când faci achiziția. Mașina rulată are un preț bun!

Lexus IS 300h Sport Line LED

Ultimul din listă, dar nu cel din urmă în topul preferințelor, modelul Lexus IS 300h Sport Line LED este o altă alegere excelentă pe care o poți face. Mașina rulată este accesibilă la un preț mult mai avantajos decât una nouă și poate fi adusă la comandă de către experții din firmele auto independente.

Acest exemplar este dotat cu Voice control, Emergency tyre repair kit, Dispozitiv antidemaraj electric, Computer de bord și o gamă variată de senzori. O prezență rară pe străzile din țara noastră, această mașină îți va oferi nivelul de confort și de siguranță de care ai nevoie pentru a te bucura din plin de călătoriile tale.

Auto-leasing.ro are în ofertă cele 3 modele de mașini second din Germania

Prețurile avantajoase, posibilitățile de finanțare prin leasing auto sau credit extern, dar și garanția service – sunt beneficii pe care ți le oferă Auto-leasing.ro, una dintre cele mai populare companii ce operează în industria auto second hand.

Găsești în oferta Auto Leasing o gamă variată de mașini second din Germania, inclusiv cele 3 modele hibrid de la brandul Lexus, aflate într-o stare tehnică excepțională. Contactează-i!