Catrinel Menghia, într-un nou clip sexy care promovează modelul Abarth 500

Catrinel Menghia, într-un nou clip sexy care promovează modelul Abarth 500

Catrinel Menghia a ajuns la al treilea clip de promovare dedicat autoturismului Abarth 500, versiunea sportivă, ”înțepătoare”, a drăgălașului Fiat 500.

Fără a putea rivaliza cu recent încheiata campanie Vodafone, care i-a avut drept protagoniști pe Cristina și Paul, seria de clipuri sexy în care Catrinel Menghia promovează modelul Abarth 500 a ajuns deja la al treilea episod.

În noul clip, realizat pentru ”eBay Motors' - The World's Fastest Car Show”, Catrinel este o șoferiță seducătoare (se putea altfel?), care tulbură (înfrumusețează?) ziua de muncă a unui valet.

Primul promo al seriei cu Catrinel și Abarth 500 (care a adunat deja peste 8,5 milioane de vizualizări, pe ”youtube”) a debutat cu ocazia celei mai recente ediții a finalei campionatului profesionist de fotbal american (Super Bowl).

Ne puteți urmări și pe Google News

Al doilea l-a avut ca invitat special pe zănaticul actor american Charlie Sheen.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/GzndCB-QAJE" frameborder="0" height="315" width="633"></iframe> <iframe src="http://www.youtube.com/embed/cpi2IAec9Ho" frameborder="0" height="315" width="633"></iframe> <iframe src="http://www.youtube.com/embed/jjYxE2VD7VE" frameborder="0" height="315" width="633"></iframe>