Evenimentul Zilei > Monden > Câţi bani le intră lunar în conturi lui Smiley şi Gina Pistol de la televiziuni. Sumele sunt amețitoare
Câţi bani le intră lunar în conturi lui Smiley şi Gina Pistol de la televiziuni. Sumele sunt amețitoare

Câţi bani le intră lunar în conturi lui Smiley şi Gina Pistol de la televiziuni. Sumele sunt amețitoare

Potrivit unor surse, Gina Pistol a fost plătită de producătorii Asia Express cu suma de 15.000 de euro, sumă pe care Smiley o încasează într-o noapte la un concert.
Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, în ipostaza de părinți. Dar, din când în când îşi iau răgaz şi mai postează imagini din intimitatea casei lor. Iar fanii sunt fascinați, ca dovadă sutele de comentarii la imaginile cu ei.
Printre altele  s-a aflat câți bani a încasat Gina Pistol de la emisiunea Asia Express. De exemplu, Alex Velea a luat pe emisiune suma de 1000 de euro. Important de precizat ar fi faptul că o emisiune se filmează în 3-4 zile. De asemenea, eforturile fiecărui concurent au fost răsplătite cu sume de până la 30.000 de euro. Dincolo de popularitatea în lumea muzicală și la TV, Smiley face bani și din popularitatea pe care o are pe internet. Astfel, pe Facebook, are circa 3,9 milioane de fani.
Oricum Gina Pistol a hotărât să pună pauză celor două proiecte care au consacrat-o în televiziune: „Chefi la cuțite” și „Asia Express”. Partenera lui Smiley a hotărât că este momentul să se dedice mai mult vieții de familie și mai ales creșterii fiicei lor, Josephine Ana, care în curând va împlini 2 luni de viață.

Gina Pistol perce tarife destul de mari pentru televiziuni

Gina Pistol nu este deloc o prezență ieftină. Are un tarif pe măsură, iar cine dorește să o aibă a gazdă la o petrecere corporate trebuie să scoată din buzunar 1.000 de euro. Personajele din lumea mondenă nu se rezumă doar la actorie, muzică sau televiziune. Unele dintre ele reușesc să facă bani doar prezentând nunți, nunți botezuri sau fiind gazdele la petreceri.

Gina Pistol face parte din această categorie. Înainte să-i facă o fetiță lui Smiley, fostul “iepuraș” Playboy era gazda unor petreceri corporate, pentru fiecare încasând 1.000 de euro. După ce a născut, blondina s-a dedicat în mare parte familiei, evitând, pe cât posibil, să ia parte la evenimente.

Mai mult decât atât, Gina s-a bucurat de succes cu proiectele sale de la Antena1. Aceasta a prezentat trei ediții ale emisiunii Asia Express, show care a avut audiențe record și a fost gazda Chefi la cuțite, care la fel este pe locul 1 în preferințele publicului. Surse Impact au dezvăluit că pentru proiectul Asia Express Gina Pistol ar putea încasa 15.000 de euro pe sezon, iar pentru Chefi la cuțite o sumă similară.
Asta înseamnă că în contul prezentatoarei ar fi intrat în urma celor 9 sezoane prezentate suma de 135.000 de euro, scrie cancan.ro.