Evenimentul ZileiMondenCâți bani aveau pe ele femeile Trump la plecarea de la Casa Albă

Câți bani aveau pe ele femeile Trump la plecarea de la Casa Albă

Câți bani aveau pe ele femeile Trump la plecarea de la Casa Albă
Pe 20 Ianuarie, Donald Trump a spus la revedere unei perioade importante din viața sa. La aeroport, femeile din familia Trump au strălucit alături de fostul președinte al Americii. Câți bani aveau pe ele?

Ziua de 20 Ianuarie a reprezentat un moment istoric atât pentru America, cât și pentru restul lumii. Poate v-ați întrebat câți bani aveau pe ele femeile Trump la plecarea de la Casa Albă.

A fost ziua în care s-a încheiat mandatul lui Donald Trump ca al 45-lea președinte american. Omul de afaceri a plecat spre Florida cu Air Force One. A fost însoțit de întreaga familie, care a făcut o adevărată paradă a modei la aeroport.

Mai mult decât atât, plecarea a avut și câteva surprize, în sensul în care Trump a avut lângă el o Melania mai iubitoare ca niciodată. Cei doi s-au ținut chiar și de mână, fapt ce a părut un efort din partea celor doi de a părea uniți pentru o ultimă oară în fața presei. Indiferent de controversele din timpul mandatului său haotic, Trump a făcut în ultimul moment ce știe el mai bine să facă: spectacol.

Câți bani aveau pe ele femeile Trump

În jurul ore 8:12 dimineața, Trump și Melania au părăsit Casa Albă pentru ultima oară. După un scurt drum cu elicopterul Marine One, cei doi au ajuns la baza St. Andrews, de unde au plecat cu Air Force One spre Miami, Florida, acolo unde vor locui. La St. Andrews I-a așteptat și familia, compusă din cele două fiice și doi dintre băieții săi.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Sursa foto: Instagram


Accesează: