Cătălin Botezatu, într-un nou scandal: reclamat pentru relații sexuale cu o minoră

Cătălin Botezatu, într-un nou scandal: reclamat pentru relații sexuale cu o minoră

Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) l-a reclamat astăzi pe designerul Cătălin Botezatu că ar fi făcut sex cu o minoră. Designerul se apără: „A fost doar o glumă pentru televiziune!”

UPDATE: Contactat să spună dacă într-adevăr a făcut sex cu o minoră, Cătălin Botezatu a infirmat: „A fost doar o glumă pentru televiziune, de comun acord cu cei din regie. N-aţi văzut că n-am dat nici nume, nici date? Nici nu se pune problema să fi fost adevărat. Dar, mă bucur că orice glumă scoasă pe gură este pusă sub lupă şi luată la bani mărunţi!”, a declarat designerul pentru ziarul Libertatea.

Membrii FONPC au cerut Ministerului Public, dar și Direcţiei de Protecţie a Copilului şi Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) să ia măsuri, după ce designerul Cătălin Botezatu a declarat, într-o emisiune TV, că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră. „Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil – FONPC consideră că postul Antena 1 a încălcat legea difuzând, miercuri 18 aprilie 2012, emisiunea «Te pui cu blondele», în cadrul căreia au fost promovate comportamente care contravin legii, şi anume sexul cu o minoră. În cadrul emisiunii mai sus amintite, domnul Cătălin Botezatu a afirmat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 14 ani”, scriu cei de la FONPC, care au mai precizat că sexul cu minori este o infracțiune. Botezatu: „Jur că nu arăta de 14 ani!” Reprezentanții Direcţiei Generale pentru Protecţia Copilului din Ministerul Muncii au declarat că sesizarea făcută de FONPC nu a ajuns încă la ei, dar s-au autosesizat. „Dezaprobăm astfel de comportamente într-o emisiune de maximă audienţă și precizăm că orice persoană, inclusiv Cătălin Botezatu, trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru ceea ce spune”, a declarat, pentru Mediafax, Elena Tudor, directorul instituției. Președintele CNA, Răsvan Popescu, a spus astăzi că reclamația celor de la FONPC va fi analizată în cursul săptămânii viitoare. În emisiunea „Te pui cu blondele”, difuzată aseară la Antena 1, Cătălin Botezatu a spus că se aștepta ca fata să fie la facultate, dar era, de fapt, la școala generală: „Avea aproximativ 14 ani. Dar jur că nu arăta de 14! M-am întâlnit cu ea, s-a întâmplat...aşa...şi m-a întrebat dacă vreau să o iau de la şcoală. Mi-a scris adresa, eu căutam o facultate şi, când colo, văd că era o şcoală generală”. CITIȚI ȘI:

  • Cătălin Botezatu: "Cei care mă fac bulangiu sunt complexaţi. Am fost la curve, da' alea nu sunt femei" | VIDEO

Ne puteți urmări și pe Google News