Evenimentul Zilei > Monden > Cât de rău a ajuns un fost milionar al României! Aproape că îi plângi de milă
Cât de rău a ajuns un fost milionar al României! Aproape că îi plângi de milă

Cât de rău a ajuns un fost milionar al României! Aproape că îi plângi de milă

Cum este viaţa uneori… Poţi fi printre cei mai puternici la un moment dat şi după ajungi jos, jos de tot fără să-ţi dai seama când şi cum s-a putut întâmpla. Cam aşa ar putea fi rezumată povestea de viaţă a lui Irinel Columbeanu.

Milionarul care capta fără probleme prim-planul tabloidelor nu cu mulţi ani în urmă a ajuns acum să se complacă în tot felul de proiecte care numai sinonime cu imaginea bogăţiei nu sunt. Conform ciao.ro, la ediția din urmă două a show-ului Asia Express, în prim-plan a apărut Irinel Columbeanu. Omul a mărturisit că nu stă „prea bine” la capitolul fizic, dar a acceptat să meargă în competiție pentru a afla ”Drumul comorilor”.

În plus, Columbeanu nu o duce foarte bine nici cu banii şi se pare că a participat la show-ul filmat în Filipine fără să aștepte o remunerație. Practic, fostul om de afaceri a venit de drag să participe alături de o altă echipă în show și pentru a avea o experiență de neuitat.

Dacă discutăm despre banii care vor fi încasați la finalul emisiunii, trebuie spus că premiul cel mare este de 30.000 de euro, iar echipa care va trece de toate încercările va fi norocoasa care intră în posesia banilor.

Ce vedete ar fi încasat mai mulți bani?

Conform site-ului citat, Bianca Drăgușanu ar fi încasat 20.000 de euro, iar Dorian Popa a spus că Lora ar fi încasat chiar 100.000 de euro pentru a participa la ”Asia Express”.

Viaţa la Asia Express nu-i deloc simplă pentru Columbeanu, care se pare că a făcut și un atac de panică în timpul nopții după ce s-a ridicat din pat și a vrut să meargă să ia aer, dar a realizat că era încuiat în casa în care cei trei stăteau peste noapte.

„În timpul nopții, acolo, fiind cumva pe o proprietate a statului, am fost încuiați în interiorul casei. El, la un moment dat, s-a trezit noaptea și a vrut să iasă afară să ia aer. A avut un moment să ia o pauză, era defazat, venise din avion direct la careul nostru. A fost un moment foarte interesant că l-a luat un semiatac de panică. Dar a rezistat, a stat pe marginea patului treaz până dimineața, dar fără să ne deranjeze”, au spus Radu și Abagiu în emisiunea XNS.

Irinel Columbeanu