Evenimentul Zilei > Monden > Cât de bogat este, de fapt, Dan Negru
Cât de bogat este, de fapt, Dan Negru

Cât de bogat este, de fapt, Dan Negru

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori TV din România. Are o carieră de aproximativ trei deceni și emisiunile sale sunt unele dintre cele mai urmărite de telespectatori.

Dan Negru este vedeta postului Antena 1 de multă vreme dar știți cât de bogat este, de fapt, Dan Negru? După participarea sa la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a spus că probabil mulți se vor întreba cum a fost posibil acest lucru. Prin acest interviu spumos, telespectatorii vor avea ocazia să îl descopere într-o nouă lumină și să afle lucruri în premieră despre celebrul om de televiziune.

Dan Negru crede că vom avea o televiziune în care sunt adunate toate vedetele. De asemenea, el este deschis către nou. Prezentatorul TV a mărturisit că a filmat de curând cu Andi Moisescu, pentru emisiunea online a acestuia.

„Îmi povestea Andi că nici la Pro Tv, nici la Antenă, era imposibil ca noi să ne întâlnim. Viitorul în schimb cred că va fi ca noi să fim o mare familie de televiziune”, a spus Dan Negru.

Cât de bogat este, de fapt, Dan Negru

Dan Negru este atât de bogat încât ar putea finanța un nou post TV. Dan Negru are o situație financiară impresionantă. După toată munca depusă de-a lungul anilor, prezentatorul TV se bucură acum de un venit lunar de aproximativ 85.000 de euro. El și-a propus să le construiască copiilor săi un adevărat imperiu imobiliar. El înalţă un alt bloc de  birouri, în Bucureşti. Al patrulea, în zece ani.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.