Evenimentul Zilei > Monden > Cât câștigă Războinicii pentru o săptămână la Survivor. Competiția nu este însă deloc una ușoară
Cât câștigă Războinicii pentru o săptămână la Survivor. Competiția nu este însă deloc una ușoară

Cât câștigă Războinicii pentru o săptămână la Survivor. Competiția nu este însă deloc una ușoară

Concurenții din tribul Războinicilor câștigă mai puțin decât Faimoșii, dar chiar și așa sumele nu sunt deloc de neglijat. În plus, cu toții se luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Survivor este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Producătorii pun la bătaie un premiu de 100.000 de euro, dar niciun concurent nu pleacă acasă cu mâna goală. Fiecare primește o anumită sumă de bani pentru fiecare săptămână petrecută în concurs.

Chiar dacă câștiga mai puțin decât Faimoșii, nici salariile concurenților din tribul Războinicilor nu sunt de neglijat. Fiecare concurent câștigă între 1.000 și 1.500 de euro pe săptămână, adică în medie 150-200 de euro pe zi.

Bani mai mulți

În ceea ce privește tribul Faimoșilor, cea mai bine plătită concurentă este influencerița Carmen Grebenișan care primește 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută pe insulă. De asemenea, Vica Blochina, care a fost eliminată din concurs, avea un contract de 3.000 de euro pe lună. Ea a câștigat 12.000 de euro pentru cele patru săptămâni petrecute în competiție.

Jorge primește și el 3.000 de euro pe săptămână, iar Bianca Patrichi, cunoscută pentru participarea la Insula Iubirii, de la Antena 1, încasează o sumă similară cu Războinicii, respectiv 1.000 de euro pe săptămână, potrivit cancan.ro. 

Competiție dură

Competiția nu este însă deloc una ușoară. Concurenții participă la probe epuizante și trăiesc în condiții grele. „Începutul sezonului, primele trei-patru săptămâni, sunt cele mai dure. 18 zile sunt suficiente ca să îți schimbi viața. Asta este situația și cu concurenții de la Survivor. Aceste prime săptămâni sunt la cel mai înalt nivel.

Concurenții fac față la superlativ cu ceea ce înseamnă intensitatea show-ului. Ziua de filmare trebuie să înceapă întotdeauna cu o cafea bună dominicană, fie în compania domnului doctor Teo, îndelungatului meu prieten aici și om cu care lucrăm împreună.
Fie în acest sezon fie, mai nou, în acest sezon, iubita mea Ana este, în prima parte a sezonului, venită cu mine. După care ne întâlnim cu echipa și ne facem strategia de lucru”, a declarat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, pentru Pro TV.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: