Viorica Dancila este celebră prin îmbracamintea extrem de diversificată, de la o zi la alta, și prin celebrele brose pe care Denise Rifai le arata tot timpul. Este clar ca se ocupă cineva de Viorica Dancilă, din acest unghi”, a spus la început Cozmin Gușă.

„Elena Udrea a avut botezul și a avut o nasă a fetitei. Ei, bine, nașa fetitei Elenei Udrea este aceeasi persoană cu stilista care se ocupa de îmbracămintea Vioricăi Vasilica Dancilă, celebra Dana Budeanu. Verdict! Deci Dana Budeanu este cea care o îmbracă pe Viorica Dancilă și care este și nașa fetitei Elenei Udrea, care a avut botezul ieri”.

„Nu doar acesta este elementul, dar acesta este elementul cu cea mai mare notorietate, pentru că îmbracămintea, stilistul, ceea ce face Dana Budeanu este ceva de notorietate. Poate nu la Realitatea, dar sigur la site-urile de profil. Așadar, numitorul comun între Viorica Vasilica Dancilă și Elena Udrea se numeste Dana Budeanu. Mai erau si alte elemente, dar acesta mi s-a părut cel mai spectaculos”, a spus în final Cozmin Gușă.

Ieri, cu doar câteva ore înainte ca Elena Udrea să își boteze fetița, fostul ministru al Turismului a acceptat să ofere un interviu site-ului realitatea.net, preluat apoi de majoritatea presei online.