Evenimentul Zilei > Politica > Capii PNL și PSD din Caraș Severin și-au impus LEGEA TĂCERII. Niciunul nu îndrăznește să comenteze despre Frunzăverde
Capii PNL și PSD din Caraș Severin și-au impus LEGEA TĂCERII. Niciunul nu îndrăznește să comenteze despre Frunzăverde

Capii PNL și PSD din Caraș Severin și-au impus LEGEA TĂCERII. Niciunul nu îndrăznește să comenteze despre Frunzăverde

Politicienii din Caraș Severin refuză să facă orice fel de comentariu cu privire la perchezițiile care au loc în Reșița și care-l vizează pe președintele Consiliului Județean de aici, Sorin Frunzăverde. Nici ai lui, nici opoziția nu spun absolut nimic, în afara unor scuze că nu pot comenta subiectul.

Liderul județean PNL, Marcel Vela, a ținut, ieri, să delimiteze partidul de infracțiunile comise de m,âna dreaptă a lui Sorin Frunzăverde, adică vicepreședintele CJ Caraș-Severin Ionesie Ghiorghini. În ceea ce privește acuzele aduse liderului CJ Caraș Severin, Vela spune doar: ”Nu știu despre ce e vorba, nu am ce declarații să fac, altă dată, pe alt subiect, sunt al dumneavoastră”.

Sorin Frunzăverde e cercetat într-un dosar al structurii centrale a DNA cu privire la implicarea în turul doi al alegerilor prezidențiale de anul trecut, în sensul de a-i fi amenințat pe primarii din județ cu tăierea fondurilor pentru investiții dacă nu obțineau în comunele lor un anume număr de voturi favorabile lui Klaus Iohannis.

Nici capul opoziției din Caraș Severin nu e mai vocal. Ion Mocioalcă, liderul PSD Caraș Severin este la fel de rezervat. ”Nu știu prea multe, decât ceea ce s-a scris și nu aș vrea să comentez”, a spus Mocioalcă, de parcă s-ar fi vorbit cu omologul său liberal și și-ar fi impus, unul altuia, legea tăcerii.

În primele declaraâții date presei, Frunzăverde s-a plâns că PSD i-a ”furat” 20 de primari, în toamna anului trecut, în baza ordonanței 55/2014 care permitea traseismul politic fără pierderea mandatului.