Evenimentul Zilei > Actualitate > Capăt de linie pentru Oprișan. Era baronilor a apus. Mesaj de „Adio” pe rețele sociale
Capăt de linie pentru Oprișan. Era baronilor a apus. Mesaj de „Adio” pe rețele sociale

Capăt de linie pentru Oprișan. Era baronilor a apus. Mesaj de „Adio” pe rețele sociale

Baronul PSD Marian Oprișan a transmis un mesaj de „adio” după ce a pierdut președinția CJ Vrancea, funcție pe care acesta o deținea din anul 2000.

Într-un mesaj pe rețele sociale, acesta susține că, cel puțin în ceea ce îl privește, „lupta continuă”

„Dragii mei vrânceni,

Vă mulțumesc din suflet, tuturor!

Mulțumesc și mă înclin cu recunoștință în fața celor care ați avut încredere în mine și în proiectele mele și m-ați votat. Mulțumesc și celor care ați avut o altă opțiune și nu m-ați votat.

Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viață și carieră județului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat și am muncit cu toată forța și determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni și sunt mândru de tot ce am reușit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârșit, pentru binele dumneavoastră.

Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor și a realizărilor fiecăruia.

Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne același OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele și îi va ajuta, cu toată puterea.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul postat pe Facebook de Marian Oprișan.

Liderul PSD Marian Oprișan a pierdut funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, pe care o deținea de aproape 20 de ani. Candidatul comun al PNL și USR PLUS, Cătălin Dumitru Toma, este cel care a câștigat funcția în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020.

Cătălin Dumitru Toma, născut în 1977, este senator PNL și președintele organizației județene a liberalilor.

„Dacă pică Oprișan, este un semnal mai puternic decât înfrângerea Gabrielei Firea.

Gândiți-vă puțin ce înseamnă: Gabriela Firea este venită în PSD de șase ani. Oprișan e fibră! Oprișan înseamnă PSD. Oprișan însemna unul dintre nemuritori din PSD”, a comentat duminică seara, la Digi24, gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Marian Oprișan, „Mama mea sunt eu”

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, i-a dat un răspuns paradoxal jurnalistei Paula Herlo de la Pro TV, care l-a întrebat cum a ajuns mama sa, pensionară, să cumpere, în parteneriat cu Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, un teren în București.

„Eu am mai spus-o și public, da? Mama mea sunt eu. Da? Ca să nu avem niciun fel de discuții”, a fost replica lui Oprișan.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: