Evenimentul Zilei > Actualitate > CANCAN.RO, lider autoritar al site-urilor naționale pe toate cele trei segmente, CLIENȚI UNICI, VIZITE, AFIȘĂRI!
CANCAN.RO, lider autoritar al site-urilor naționale pe toate cele trei segmente, CLIENȚI UNICI, VIZITE, AFIȘĂRI!

CANCAN.RO, lider autoritar al site-urilor naționale pe toate cele trei segmente, CLIENȚI UNICI, VIZITE, AFIȘĂRI!

CANCAN.RO a reușit marți, 12 februarie, să obțină, încă o dată, cifrele care l-au urcat pe prima poziție în clasamentul site-urilor din mass-media.

Potrivit statisticii publice din Studiul de Audienţă şi Trafic Internet (SATI) realizat de Biroul Român de Audit Transmedia (BRAT), CANCAN.RO a avut o evoluție formidabilă, ocupând locul 1 în topul celor mai citite site-uri naționale. 

CANCAN.RO a reușit cifre excelente, la toate cele trei compartimente, CLIENȚI UNICI, VIZITE, AFIȘĂRI. Cu 783.474 unici, 993.599, vizite și aproape 3.000.000 de afișări, site-ul CANCAN.RO și-a depășit clar concurența.

Cine este CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA

Fondat în aprilie 2007, CANCAN.RO s-a transformat, rapid, într-o ”voce” autoritară a internetului românesc, stabilind, permanent, recorduri naţionale de audienţă. A apărut, astfel, un nou tip de presă tabloidă, cu accent pe detalii, pe informație oferită în cel mai scurt timp și, mai ales, pe articole cu o credibilitate de 100 %. Cititorii CANCAN.RO primesc, în fiecare zi, cele mai bune informații, având acces la materiale senzaționale și bine documentate, la dezvăluiri incendiare și la mari secrete devoalate.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: