Evenimentul Zilei > Actualitate > Campioană olimpică la scrimă, Ana Maria Popescu a câștigat un turneu de tenis
Campioană olimpică la scrimă, Ana Maria Popescu a câștigat un turneu de tenis

Campioană olimpică la scrimă, Ana Maria Popescu a câștigat un turneu de tenis

Campioana mondială și olimpică la scrimă Ana Maria Popescu a câștigat cea de a IV-a ediție a Press Cup Dr. Oetker, care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, la Tenis Club Curtea de Argeș.

“Sunt foarte fericită că am participat la Press Cup Dr. Oetker. Cum sunt copii care au primit prima dată o jucărie, așa am fost eu aici la tenis. Am jucat tenis în copilărie, iar la această competiție m-am întors la prima dragoste, dacă tot rămăsese neconsumată. Chiar m-am distrat, am făcut mișcare într-o bază foarte frumoasă, la Curtea de Argeș, unde înțeleg că se desfășoară competiții internaționale. Mi-aș dori să văd în fiecare oraș o astfel de bază sportivă, nu neapărat la tenis și mă bucur că sunt oameni care se preocupă de sport”, a declarat Ana Maria.

Competiția la băieți a fost câștigată de reprezentantul Republicii Moldova, Televca Oleg, care l-a învins în finală pe cântărețul Peter Pop. “Totul a fost organizat impecabil, într-o atmosferă caldă, prietenească, cu un nivel ridicat sportiv. Mi-a făcut mare plăcere să interacționez cu turneele Dr. Oetker”, a spus reprezentantul APS Modova.