Evenimentul Zilei > Actualitate > Cameristele DEZVĂLUIE ce se întâmplă de fapt în HOTELURI. Nu te-ai fi aşteptat la ASTA
Cameristele DEZVĂLUIE ce se întâmplă de fapt în HOTELURI. Nu te-ai fi aşteptat la ASTA

Cameristele DEZVĂLUIE ce se întâmplă de fapt în HOTELURI. Nu te-ai fi aşteptat la ASTA

Hotelul este văzut ca un loc de relaxare, o pauză de la realitate, însă ştim oare ce se întâmplă cu adevărat în spatele uşilor închise? Angajaţii unor hoteluri au răspuns câtorva întrebări de pe site-ul Quora şi au dezvăluit cele mai rele secrete. Aceştia au povestit chiar şi cele mai intime detalii din timpul petrecut în serviciul altora.

Potrivit acestora, oamenii mor în hoteluri destul de des.  Marco Scolari a lucrat în Las Vegas timp de opt ani. El a declarat că au existat numeroase decese, cele mai multe cauzate de supradoze. Cele mai multe sunt însă ferite şi de ochii publicului.

Când vine vorba despre secretele “murdare” ale hotelurilor, iată câteva dintre cele mai rele exemple. Peter Mayer care a lucrat ca şi camerist a dezvăluit că lenjeria de pat nu este schimbată întodeauna după fiecare client. Ba chiar managerii încurajează personalul să nu facă acest lucru. Acesta a precizat însă că acest lucru se întâmplă de regulă în hotelurile ieftine.  otodată, acesta a adăugat că păturile sau cuverturile de pat nu sunt spălate aproape niciodată, relatează mirror.co.uk.

Peter admite că nici atunci când cineva urinează în pat, saltele nu sunt spălate. De obicei sunt lăsate să se usuce şi folosite din nou. La fel se întâmplă şi cu pernele.

 Peri Collins sfătuieşte turiştii să nu bea din pahare niciodată înainte de a le spăla, iar atunci când uiţi ceva la vreun hotel, să nu te aştepţi să mai găseşti acel lucru.