Evenimentul Zilei > Actualitate > Câinii îi fac PROBLEME lui Johnny Depp: „Nu putem face excepţie de la lege” | VIDEO
Câinii îi fac PROBLEME lui Johnny Depp: „Nu putem face excepţie de la lege” | VIDEO

Câinii îi fac PROBLEME lui Johnny Depp: „Nu putem face excepţie de la lege” | VIDEO

Actorul american Johnny Depp are probleme cu justiţia din Australia după ce a adus în această ţară doi câini, fără să-i fi declarat autorităţilor vamale. Dacă nu se conformează normelor legale, Johnny Depp animale sale de companie vor fi sacrificate.

Potrivit ABC, citat de Agerpres, Johnny Depp i-ar fi adus din SUA pe cei doi câini din rasa Yorkshire Terrier, Boo şi Pistol, cu avionul său privat în Australia, unde actorul filmează cel de-al cincilea lungmetraj din seria Piraţii din Caraibe: Dead men Tell no Tales. Actorul fusese nevoit să ia o pauză de la filmări şi să revină în SUA pentru a fi supus unei intervenţii chirugicale la mână.

Australia impune o politică de carantină foarte strictă pentru animalele care intră pe teritoriul său pentru a împiedica răspândirea bolilor. Se pare că actorul american nu a ţinut cont de aceste restricţii când a a ajuns la Brisbane luna trecută împreună cu cele două animale de companie pe care nu le-a declarat autorităţilor vamale.

"Doar pentru că este vorba de Johnny Depp nu înseamnă că putem face o excepţie de la lege", a declarat ministrul australian al agriculturii, Barnaby Joyce, care a insistat că cei doi câini nu pot rămâne în ţară. "Dacă Boo şi Pistol nu se întorc în SUA, vom fi nevoiţi să-i sacrificăm", a avertizat el.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: