Un câine Labrador din Marea Britanie a supravieţuit ca prin minune după ce patru trenuri au trecut peste el. În timp ce se afla la plimbare alături de proprietarul său, căţeluşa neagră pe nume Poppy a fugit după o căprioară şi a ajuns pe şinele de tren.

Atât Poppy cât şi căprioara au fost lovite de un tren personal. Din păcate, căprioara și-a găsit sfârșitul, însă căţeluşa a supravieţuit stând culcată între şine. Chiar dacă deasupra ei au trecut alte trei trenuri, Poppy a stat nemişcată.

Medicii veterinari au rămas uimiți când au sesizat că singurele oase rupte erau doar câteva coaste și au spus că este un miracol că Poppy a putut supraviețui.

Ea a suferit fracturi de coaste şi, potrivit unui cabinet veterinar din oraşul Westbury, ''lucrurile nu arătau bine pentru Poppy'', însă ea a reuşit să reziste.

''Faţa ei era extrem de umflată, avea o rană de dimensiuni mari pe spate şi avea dureri considerabile'', a explicat medicul veterinar Sarah Holmes.

Conform companiei feroviare Network Rail, un mecanic de tren a raportat că a observat ceva în apropiere de Hawkeridge, în Westbury, la 17 ianuarie, în jurul orei 7:30. Conducătorii trenurilor de pe linie au fost anunţaţi să circule cu precauţie, iar un director de operaţiuni a ajuns la faţa locului şi a găsit-o pe Poppy, douăzeci de minute mai târziu, scrie The Telegraph.