Evenimentul Zilei > Actualitate > Cabral, tată de fată pentru a doua oară
Cabral, tată de fată pentru a doua oară

Cabral, tată de fată pentru a doua oară

Andreea Ibaka a postat pe blogul său un material despre semnele „din bătrâni” din care viitoarele mâmici își pot da seama dacă vor avea o fetiță sau un băiețel. La fiecare legendă urbană, vedeta mărturisește și semnele pe care le-a avut ea, de la forma țuguiată a burții și până la poftele alimentare. La finalul listei însă, actrița face dezvăluirea: Cabral va fi tată de fată pentru a doua oară!

Însărcinată deja în șase luni și sătulă de întrebarea „e fetiță sau băiat”, Andreea s-a hotărât să spună lumii ce poartă în pântece. Și cum un artist este întotdeauna original, actrița a făcut anunțul într-un stil inedit: prin trecerea în agendă a tuturor legendelor urbane legate de sarcină.

„Și dacă tot a venit vorba, nu pot să nu menționez legendele urbane, metodele populare de previzionare timpurie a sexului bebelușului. Dar și rata lor de succes.

1). O burtă țuguiată în caz de băiețel și o burtă mai lată în caz de fetiță. – Ei bine, eu am ajuns la borna primelor 6 luni și, da, bifez o burtică țuguiată, după cum ar spune unii.

2). Un ritm cardiac mai alert în caz de fetiță (apropiat de limita superioară normală BPM) sau mai domol în caz de băiat. – Mai alert, în cazul nostru.

3). Poftă de alimente acre și sărate în caz de băiețel și poftă de dulciuri în caz de fetiță. – Ciorbițele au fost la ordinea zilei. Mai mult decât atât, aș devora un platou întreg de murături înainte să înfulec prima prăjitură.

4). Cât despre schimbările sesizate la nivelul pielii, specialiștii se bat cu pumnii în piept că pielea devine mai grasă decât de obicei în cazul unei sarcini cu fetiță. – Aici mă recunosc, însă doar pe perioada primelor 3 luni de sarcină.

5). Apoi, umblă vorba că mămicile de băieți se confruntă cu o pilozitate accentuată pe timpul sarcinii. – Dar nu, mulțumesc, nu a fost să fie!

Sau că tot lor,mamelor de băieți, le-ar crește piciorul în sarcină. Însă nici de data aceasta nu a fost cazul! Slavă Domnului, deja pășeam hotărât cu cei 2 x 38 din dotare”, descrie actrița în postarea sa de pe blog.

În final, vedeta decide să nu mai țină publicul în suspans și face mult așteptata mărturisire:

„Dar fiindcă niciunul dintre semnele de mai sus nu a fost dovedit știintific drept indicator pentru determinarea sexului copilului, discuțiile cu pricina rămân doar o modalitate amuzantă de a încerca să ghicim. Și, de ce să mai lungesc suspansul? O să avem o fetiță!”, a mărturisit Andreea.

Pentru Cabral este a doua fetiță pentru că prezentatorul TV o are deja pe Inoke, din căsătoria cu Luana Ibacka, care este acum o adevărată domnișoară.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: