Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente CUMPLITE pentru Cabral! Suferă de o AFECȚIUNE GRAVĂ: „Doare, mămica mea, doare…”
Momente CUMPLITE pentru Cabral! Suferă de o AFECȚIUNE GRAVĂ: „Doare, mămica mea, doare…”

Momente CUMPLITE pentru Cabral! Suferă de o AFECȚIUNE GRAVĂ: „Doare, mămica mea, doare…”

Cabral se confruntă cu probleme serioase de sănătate și este țintuit la pat încă de la Crăciun. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul TV pe blogul său.

Vedeta a postat un articol în care le-a povestit fanilor prin ce calvar a trecut în ultima perioadă.

În articol, Cabral mărturisește că din cauza unor „sporturi extreme” nu s-a putut deplasa și are dureri insuportabile de spate. 

„Îmi place să fiu sincer. Decât să tac și să mă dau mâine lebădă rănită, mai bine spun de-acum… mâine nu cred că ajung. Pentru că sporturi extreme, încă de la Crăciun sunt legat de pat. Am tot sperat să-mi revin până la eveniment, dar acum, cu o seară înainte, îmi dau seama că mă mint singur. Am o hernie la L4, cu deplasare. Doare, mămica mea, doare de parcă tot piciorul stâng e o măsea ce pulsează. Mâine dimimneață o să vă fiu alături cu mintea. Dar să n-ai impresia că ai pierdut mare lucru pentru că nu voi fi eu acolo. Ai o mână de oameni care vor face oricum să nu mi se simtă lipsa”, a scris Cabral pe blog.