Evenimentul Zilei > Actualitate > Burse pentru jucătorii ce participă la taberele “Train Like a Pro”.
Burse pentru jucătorii ce participă la taberele “Train Like a Pro”.

Burse pentru jucătorii ce participă la taberele “Train Like a Pro”.

Alexandrion Grup Romania și Fundația Alexandrion au semnat un parteneriat cu Asociatia Tenis Club “Victor Hanescu”, în care au oferit burse pentru jucătorii ce participă la taberele “Train Like a Pro”.

„Alexandrion Grup are acum în portofoliu și tenisul, o disciplină sportivă cu excelente rezultate pe plan internațional. Alexandrion Grup sprijină déjà campionii din fotbal, handball, rugby, polo, ciclism sau golf”, a declarat Răzvan Vasile, Director Comercial Alexandrion Grup România.

La acțiunea de la restaurantul 5 Elemente au participat atât personalități din lumea tenisului, printre care jucătoarea Alexandra Dulgheru sau arbitrul internațional Herve Madramany și din alte discipline sportive, cât și din lumea artistică și de afaceri.

Victor Hănescu a creat taberele “Train Like a Pro”, unde se pune accent în mod special pe latura mentală și emoțională a micilor tenismeni. “Train Like a Pro” este susținut de un staff de antrenament de elită alcătuit din experții în mental coaching Dave de Haan și Cristina de Rolo, alături un grup de specialiști români, printre care și actori.

„Mulțumim Alexandrion Grup pentru sprijinul acordat. Vom căuta esența de campion în jucătorii pe care îi vom lansa către marea performanță”, a declarat Victor Hănescu.

În acest context,  compania se alătură proiectului “Train like a Pro“ si susţine viitorii campioni ai sportului alb. Astfel, anul viitor mai multi copii vor beneficia de burse oferite brandul Alexandrion.