Evenimentul Zilei > Actualitate > Bulgarii se bat pentru „Il Luce”
Bulgarii se bat pentru „Il Luce”

Bulgarii se bat pentru „Il Luce”

După un an modest petrecut pe banca rușilor de la Zenit Sankt Petersburg, Mircea Lucescu (71 de ani) ar putea antrena la sud de România.

 Liber de contract după despărțirea de Zenit, cel mai titrat antrenor român este dorit de formația Ludogoreț Razgrad (echipă care a câștigat titlul de șase ori în Bulgaria), anunță topsport. bg. Acolo, „Il Luce” îi va putea pregăti și pe internaționalii români, Cosmin Moți și Claudiu Keșeru.

Îi oferă modelul „Șahtior”

Potrivit sursei citate, Lucescu este în capul listei posibililor înlocuitori ai tehnicianului Dermendzhiev, iar oficialii lui Ludogoreț vor să-i asigure românului același confort ca la Șahtior Donețk, echipă pe care Lucescu a condus- o cu brio timp de 12 ani. Bulgarii vor să adopte exact stilul de lucru al trupei din Ucraina, din „era Lucescu”, prin aducerea şi integrarea de fotbalişti brazilieni.

Însă, Mircea Lucescu este dorit cu insistență de Galatasaray Istanbul. „Cim-Bom”, cu „Il Luce” la timonă, a cucerit Supercupa Europei și un titlu de campion al Turciei, în perioada 2000-2002.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: