Locul lăsat liber în emisiunea de la Național TV este rezervat unor nume grele din televiziunea românească.

Astfel, conform surselor huff.ro, Adrian Enache (n.r. – care a rămas momentan singur la cârma emisiunii „Opriți timpul”) o poate avea ca parteneră inclusiv pe Mirela Vaida, o adevărată perlă a coroanei la Antena 1, cu ale ei personaje de succes, Vulpiţa şi Viorel, valorificate la maximum în emisiunea „Acces direct”.

„Conform unor surse din televiziune, pe listă sunt și Diana Matei – 38 ani din Taraful Cleante care s-a obișnuit cu formatul show-ului și cântăreața Theo Rose – 22 ani la de „Bravo, ai stil!”. Acestea vor da probe, iar cea care va primi job-ul va începe filmările în această vară.

Din culisele acestei producții TV de succes, în același timp se mai află pe listă două artiste de top și cu experiență. Una este Mirela Vaida de la „Acces Direct” – Antena 1 și actriță la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” din București.

Cealaltă este Maria Buză care a colaborat pentru câteva ediții la „Te cunosc de undeva!” – Antena 1”, arată sursa citată.

La 70 de ani, Corina Chiriac a decis să renunțe la emisiunea de pe postul Național TV. Artista a transmis fanilor săi că dorește să se dedice mult mai mult activităților artistice, mai ales că în acest moment lucrează la lansarea unui volum autobiografic.