Bărbatul bănuit de săvârşirea crimei din Bragadiru a fost prins în staţiunea Mamaia de către poliţiştii SIC Ilfov, IPJ Constanţa şi cu sprijinul DOS – IGPR. Autorul este Ionuț P., în vârstă de 26 de ani, din București. Acesta și-a recunoscut fapta, mărturisind că a plecat în Mamaia imediat după comiterea crimei. Din câte se pare, inculpatul ar fi o persoană apropiată prietenului victimei, cel care a și descoperit trupul neînsuflețit.

A fost prins în plină stradă de polițiștii de la Investigatii Criminale Ilfov  și ai Departamentului pentru Operații Speciale- IGPR.

O crimă a fost descoperită, joi, în Bragadiru. O tânără de 30 de ani a fost găsită moartă în apartamentul său, după ce ar fi fost înjunghiată de mai multe ori. Poliția a intervenit de urgență.

Descoperirea a fost făcută de un tânăr, A.L., care îi plimba câinele fetei, spun martorii. El a spus anchetatorilor că i-a găsit trupul plin de sânge, în apartamentul ei dintr-un bloc din Bragadiru.

Victima, Manuela M., avea 30 de ani. Conform informațiilor oferite de martori, tânăra ar fi fost ucisă cu 9 lovituri de cuțit. Tânărul care a făcut descoperirea macabră a fost audiat de polițiști. Criminaliștii au făcut cercetări la locul tragediei.