Boxerul Felix Verdejo Sanchez poate închis pe viaţă. Ce i-a făcut iubitei te lasă fără glas. După fapta reprobabilă, pugilistul în vârstă de 27 de ani a fost arestat duminică, 2 mai. Răpirea și uciderea unei femei cu care avea o relație extraconjugală sunt principalele acuzaţii care îl vizează pe Felix Verdejo Sanchez.

Cea care şi-a pierdut viaţa în urma atacului bestial este Keishla Rodriguez Ortiz, în vârstă de 27 de ani. Ea îl anunțase pe Verdejo că este însărcinată în aproape două luni cu copilul său, conform publicaţiei americane People.  Pentru faptele sale, boxerul riscă condamnarea la moarte sau închisoare pe viață. Conform mamei victimei, Verdejo a amenințat-o pe amantă că nu vrea să păstreze copilul.

El i-a solicitat să facă avort pentru că are familie, este boxer și o persoană publică. Asta a declarat pentru El Nuevo Día mama femeii ucise, Keila Ortiz Rivera. Ea a dezvăluit reporterilor că fiica ei a sunat-o înainte să dispară, joi, 29 aprilie, și i-a spus că Verdejo se duce la casa ei pentru a vedea rezultatele unui test de sarcină.

„I-am spus: «Fii atentă!»”, a spus mama tinerei ucise, potrivit The Associated Press. Verdejo a început boxul profesionist din 2012. Despre el se ştia că este căsătorit și că avea o fiică.

Boxerul Felix Verdejo Sanchez poate fi închis pe viaţă

Cu toate acestea, o cunoștea pe Rodríguez Ortiz încă de la școală și păstra legătura cu ea. Boxerul a pus în aplicare planul diabolic după ce Rodriguez Ortiz i-a spus că a făcut un test de sarcină și că așteaptă un copil. Un martor a declarat că Verdejo l-a rugat să îl ajute pentru a întrerupe sarcina femeii. Potrivit rechizitoriului,  Verdejo și martorul au întâlnit-o pe Rodríguez Ortiz, joi, 29 aprilie, lângă casa ei.

Femeia gravidă s-a urcat în mașina boxerului, care a lovit-o cu pumnul în față, apoi i-a injectat acesteia „o seringă plină cu substanțe achiziționate de la un punct de droguri”. Cei doi bărbați i-au legat mâinile și picioarele cu sârmă, după care au dus-o pe Rodríguez Ortiz până la Podul Teodoro Moscoso. Odată ajunşi acolo, ei au aruncat-o în apă. Pentru a fi sigur că femeia nu va scăpa, Verdejo a împușcat-o de pe pod.

Keishla Rodríguez Ortiz a fost găsită moartă sâmbătă, 1 mai, în Laguna San Jose. Înregistrările de pe telefonul mobil și camerele de supraveghere de pe pod i-au ajutat pe anchetatori să descopere cadavrul. Crima a stârnit un val uriaş de indignare în Puerto Rico, conform nbcnews.com.