Evenimentul Zilei > Actualitate > SCENE de GROAZĂ pentru Boureanu. A fost BĂTUTĂ MĂR. Totul s-a ÎNTÂMPLAT într-un CLUB
SCENE de GROAZĂ pentru Boureanu. A fost BĂTUTĂ MĂR. Totul s-a ÎNTÂMPLAT într-un CLUB

SCENE de GROAZĂ pentru Boureanu. A fost BĂTUTĂ MĂR. Totul s-a ÎNTÂMPLAT într-un CLUB

Boureanu este urmărit de probleme. După ce recent, iubita lui a suferit un accident când se aflau în vacanță la munte, sâmbătă seară, fiica fostului politician a fost bătută cu sălbăticie, într-un club din capitală. Incidentul a fost confirmat chiar de către politician.

Incidentul a avut loc în clubul Loft. Ioana Boureanu planificase o seară de distracție, însă lucrurile au luat o altă întorsătură. Aceasta a fost bătută cu sălbăticie de trei tinere, toate de etnie romă, din spusele martorilor.

În urma loviturilor încasate, fiica lui Boureanu s-a ales cu răni pe tot corpul, chiar și în zona capului. La scurt timp după incident, a fost anunțat și Boureanu despre starea fiicei sale.

Conform martorilor, scandalul ar fi început în toaleta clubului, unde Ioana a dat nas în nas cu tinerele care aveau să o bată  crunt, câteva minute mai târziu. Ioana a vrut să se spele pe mâni, dar s-a trezit, brusc, cu o palmă peste față! Și, la scurt timp, toate trei fetele care erau în baie au tăbărât pe fata fostului politician, scrie Cancan.

Bodyguarzii clubului au ajuns la locul incidentului și iar cele trei fete au fost date afară din clădire. Ioana și prietena ei, care își serba ziua de naștere, au rămas  în club. A fost asigurată că nimic nu se mai poate întâmpla.

Cristian Boureanu a confirmat informația. „Da, a luat bătaie. Am vorbit cu ea, am văzut-o, urmează să facem plângere. Confirm că a luat bătaie, dar mai multe nu spun, până nu facem lucrurile legale, așa cum trebuie făcute”, a spus Boureanu.