În conformitate cu cele două acorduri-cadru – încheiate conform prevederilor Ordonanței de Urgență nr. 11/2020, referitoare la asigurarea stocurilor de urgență medicală  – firma Viggo Fashion Internațional va livra, către statul român, combinezoane cu cagulă și protecție pentru încălțăminte, respectiv viziere de protecție necesare pentru protecția personalului sanitar care luptă împotriva pandemiei de Coronavirus, scrie Cancan.

Viggo Fashion Internațional, firma lui Cătălin Botezatu, se obligă astfel să livreze 500.000 combinezoane de protecție și 1.750.000 de viziere de protecție.Prima livrare este programată să aibă loc în maxim 45 de zile calendaristice, urmând ca restul combinezoanelor să ajungă la o dată ulterioară, dar tot în decursul acestui termen.

„Până în prezent a fost încheiat un singur contract subsecvent pentru produsul viziere, pentru jumătate din cantitatea din acordul cadru și urmează livrăm și apoi facturăm”, a declarat Ionuț Marin Marius, administrator al Viggo Fashion și partenerul de afaceri al lui Cătălin Botezatu.